SZTÁRDZSÚSZ

Rendőrséghez fordult őrült zaklatója miatt Cserpes Laura

Éveken keresztül folyamatosan Cserpes Laura nyomában járt egy férfi, aki őrülten belehabarodott az énekesnőbe. Eleinte csak az interneten zaklatta álmai tárgyát, ám később már mindenhol ott volt, ahová Laura betette a lábát, sőt még mostanában is feltűnik néha.
  • Szerző: BDF

Cserpes Laura sokáig nem is mert beszélni arról a hosszú, nehéz időszakról, ami öt éven keresztül tartott az életében. Az énekesnő először a Life TV-n futó Nyugi! Köztünk marad című műsor kamerái előtt fejtette ki, és a -nak is megerősítette, mit élt át abban a 60 hónapban. Ez idő alatt megállás nélkül üldözte őt szerelmével egy őrült férfi, aki eleinte csak a koncerteken tűnt fel, de idővel egyre bátrabb lett. Órák hosszat ácsorgott Lauráék háza előtt, sőt, amikor az énekesnő futni indult, oda is követte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

„2013-ban az első eurovíziós szereplésem után kezdődött el. Volt egy férfi, akitől nagyon kedves üzeneteket kaptam a közösségi médiában. Még volt is olyan, amire válaszoltam. Ő pedig szerintem a válaszüzenetemet biztatásnak érezte, és elkezdett benne felépülni valami. Olyan illúziókba ringatta magát, hogy nekem vannak érzéseim felé. Teljes képzavarban volt, és ijesztő volt, tartottam tőle. Az őrült és zseni határmezsgyéjén mozgott a pasi” – emlékezett vissza az énekesnő, akit többször is halálra rémítette a zaklató.

A férfi teljesen rátelepedett, azt gondolta, hogy ők egy párt alkotnak. „Felbátorodott. Ha tudta, hogy nyilvános eseményen jelenek meg, ő odajött, de be is jelentette előtte nekem. Aztán már minden Budapest közeli fellépésemen ott volt. Olyan is megesett, hogy feljött a színpadra, ahonnan a biztonságiaknak kellett levinni. Miután már tudtam, hogyan néz ki, a zárt körű eseményeknél külön megkértem a biztonságiakat, hogy ne engedjék be. Olyankor mindig dühöngött, és hosszú litániákat írt nekem, így adta ki magából. Azt is kiderítette, hogy hol lakom, a kocsimba folyamatosan benézegetett, meg csak ott állt a ház előtt. De volt olyan is, hogy kijött utánam a szigetre, amikor futni mentem. Akkor már meg is érintett. Ez már sok volt, nagyon megijedtem. Segítséget kértem. Megkérdeztem néhány szakmabelit, hogy ilyenkor mi a teendő.”

Laura végső elkeseredettségében a rendőrséghez fordult. Ám a hatóságok elküldték, mondván, hogy ameddig nem fajul tettlegességig az ügy, addig ők nem tehetnek semmit.

Hogy mit mondott még Laura, elolvashatod a napilap hétfői számában.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?