SZTÁRDZSÚSZ

Rémisztő diagnózis, betegsége miatt zokogott Bangó Margit

A Kossuth-díjas énekesnő betekintést engedett életének azon részébe, amit kevesen ismernek igazán.
  • Szerző: BDF

Bangó Margit rengeteg próbatétellel nézett szembe az elmúlt években. Tizenegyszer kellett kés alá feküdnie. A Kossuth-díjas énekesnő a LifeTv Utazás a lelked körül című ezoterikus műsorában mondta el, hogy a legnehezebb pillanatokban a vallásából merített erőt.

"Azt mondta az orvos, hogy daganatom van, de annak is az egyik legrosszabb fajtája, amit azonnal műteni kell. Ez egy akkora sokkhatás volt, hogy csak annyit tudtam mondani, hogy ez van."

A folyosón futkároztam és sírtam, hogy mi lesz a gyerekekkel és az unokákkal, nem magamat féltettem.

"Majd bementem a szobába, leborultam és azt mondtam: Uram a kezedbe teszem az életemet, tegyél velem azt, amit jónak látsz” – mesélte Margit, aki szerint a rossz dolgok általában a gonosztól érkeznek, és ha az ember tiszta szívvel tud hinni, akkor a vallás akár egy komoly betegség leküzdésében is segíthet.

Margit 67 évesen is igazán energikus művész. Amikor a színpadon van, mindig a tökéletességre törekszik.

Egy maximalista őrült vagyok.

"Ahogy a zene megszólal, abban a pillanatban csak az emberek szeretetére koncentrálok” – mondja a művésznő, aki szerint Isten kiválasztott gyermekei kapják a tehetséget.

„Amit kaptam Istentől és a drága édesanyámtól nem csak azért kaptam, hogy a kenyeremet megkeressem, hanem azért, mert jókedvét találja bennem az Úr”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?