SZTÁRDZSÚSZ

„Lelkileg nem volt egyszerű” – megszólalt az Exatlon egykori versenyzője

Pap Dorci számára óriási nehézséget okozott a családja hiánya. Éppen ezért fontos döntést hozott a műsor után.
  • Szerző: Ripost

Pap Dorcit az Exatlon Hungary második évadából ismerhetik a nézők. A fiatal lány egy országnak bizonyította be, micsoda kitartás és erő van benne, hiszen egészen a döntőig menetelt a Kihívó csapat színeiben, ám végül ellenfele, Busa Gabi emelhette magasba a trófeát. A nyíregyházi lánynak azonban így sem volt oka búslakodni, hiszen második helyen zárta a maratoni versenyt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lapunk megkereste Dorcit, kicsivel több mint egy évvel a forgatások után. Az egykori Kihívó elárulta, a műsor alaposan megváltoztatta az életét. Bár a családjával mindig nagyon szoros kapcsolata volt, a távolság csak megerősítette ezt.

Pap Dorci egyelőre nem szeretne elköltözni a szüleitől

Pap Dorci egyelőre nem szeretne elköltözni a szüleitől (Fotó: Pap Dorci / Instagram)

„Lelkileg nem volt egyszerű az Exatlon versenye. Hónapokig elzárva voltunk, számomra pedig az volt a legnehezebb, hogy nem tudtam az itthoniakról semmit. Ráadásul akkor robbant be a koronavírus-járvány is, én pedig több ezer kilométerre voltam a családomtól” – kezdte a -nak a 20 éves Dorci, akinek többek között ezért esze ágában sincs elköltöznie a családjától. Minél több időt akar a szeretteivel tölteni, ám a fővárosunkban is sűrűn megfordul.

„Egyelőre jól érzem magam itthon, a családom mellett. Nincs még szükségem rá, hogy Budapestre költözzek, mert a munkámat otthonról is meg tudom csinálni. Ettől függetlenül sokat járok fel szórakozni, barátokkal találkozni, tehát bőven kijut a fővárosi életből, de ahogy említettem, még egy darabig biztosan maradok otthon” – árulta el a fiatal lány, aki természetesen a Kihívókkal sem szakította meg a kapcsolatot. Mikor a fővárosban jár, rendszeresen találkozik a volt csapattársaival.

A Kihívókkal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Napi szinten beszélünk a csajokkal, és amikor Pesten vagyok, mindig találkozunk. Vikivel, Szaszával és Dórával nagyon szoros barátság alakult ki, de a fiúk közül Zalánnal és Dave-vel is sokat szoktam beszélgetni” – fogalmazott a fiatal lány, majd hozzátette: az Exatlon legújabb évadát is nyomon követte, azóta pedig volt, akivel találkozott is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?