SZTÁRDZSÚSZ

Össztűz Peter Srámekre! Újra támad Jimmy fia!

Igaz, nem ő kezdte az érdemtelen szóbeli rugdosást, de alaposan becsatlakozott egy korábbi megasztáros bejegyzése alatt folyó kommentáradatba, ami finoman szólva is méltatlan a Jimmy emlékéhez.
  • Szerző: Buster

Emlékszik még Lakatos Krisztiánra? Nos, a Megasztárban feltűnt énekes, most sem teltházas koncertjeivel, vagy éppen új slágerével hívta föl magára a figyelmet. Hangját billentyűzetre cserélete és ordas nagyot rúgott A Zámbó Jimmy utódjaként emlegetett Peter Sramekbe.

Ezt az alkalmat ragadta meg Zámbó Krisztián, aki ugyan korábban egy reggeli műsorban kibékült a fiatal énekessel, most kontrázott néhányat a gyalázkodó poszt alá, melyet az AC News.hu szúrt ki.

Lakatos Krisztián kiposztolta Srámek egy 2015-ös tévés szereplésének videóját, melyhez az alábbi elmés mondatot sikerült hozzáfűznie:

Ekkora nyálas, ratyis fa..ságot még nem hallottam!

Ezzel megadta az alaphangot a hozzászólóknak, akik szép számmal neki is kezdtek a helyesléshez. Ehhez csatlakozott Zámbó Krisztián is, aki sérelmezte, hogy Srámek a rajongóitól megkapta azt a koronát, ami Jimmy neve fölött is díszeleg, majd finoman letagadta ismeretségét egykori jó barátjával, akiről éppen ő maga állította korábban, hogy ő a Király…

Ezután Lakatos Krisztián is újult erőre kapott és összeugrott néhány kommentelővel, akik Peter Srámek védelmére keltek.

Végül pedig megérkezett Zámbó Adrián is, aki kulturáltan igyekezett rendet tenni, és egyedüliként eszébe sem jutott szidni Srámeket, akit éppen az ő családja fedezett fel annak idején az édesapjáról elnevezett gálán. Inkább édesapjáért állt ki, hiszen Lakatos posztja alatt őt sem kímélték.

A portál felkereste a fiatal énekest, hogy megtudják, mit szól az újabb támadásokhoz, ő pedig igen visszafogottan reagált.

"Nem ismerem Lakatos Krisztiánt személyesen, de nagyon örülök, hogy velem foglalkozik. Ha valaki jó valamiben, akkor rögtön előbukkannak olyan emberek, akik bántani kezdik. Ha neki ez az örömforrása, hogy engem bánt, akkor csak tessék”- kezdte az énekes, majd kommentálta Zámbó Krisztián szavait is.

"Krisztiánra pedig csupán annyit reagálnék csak, hogy a koronát a rajongók adták nekem. Jimmy volt a király, engem pedig hercegnek neveztek el a rajongóim.

Erre nagyon büszke vagyok, és nem fogom a fia miatt azt mondani, hogy ne csinálják ezt.

Egyébként pedig, pont, hogy Krisztián mondta azt a Rising Star-os fellépésemen: „te vagy a király!”, erre bárki rákereshet az interneten. Nem tudok erről többet mondani. Úgy tűnik, máshogy, már nem tudják magukra felhívni a figyelmet”- szögezte le a fiatal énekes.

És ezeket olvastad már?