SZTÁRDZSÚSZ

Megszólalt a menedzser: maga alá temeti a gyász Kóbor János fiát

Az Omega együttes frontembere hatalmas űrt hagyott maga mögött. Apjuk hiánya pedig leginkább a kis Lénát és első házasságából született fiát viseli meg.
  • Szerző: Ripost

Alig egy hónapos küzdelem után Kóbor János elveszítette a küzdelmet a koronavírus ellen. A látogatási tilalom ellenére felesége, Zsóka mindvégig a kórházi ágya mellett imádkozott a gyógyulásáért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sőt még az utolsó pillanatokban is Mecky mellett volt, fogta a kezét, amikor örök álomra hajtotta a fejét. Érthető módon a családja nem tud egyelőre tovább lépni, nehezen dolgozzák fel ezt a szörnyű veszteséget.

Budapest, 2019. november 8.
Kóbor János énekes az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 8-án.
MTI/Mohai Balázs
Fotó: MTI

Az Omega együttes frontembere hatalmas űrt hagyott maga mögött. Apjuk hiánya pedig leginkább a kis Lénát és Kóbor első házasságából született fiát viseli meg – tudta meg a Blikk.

„Mecky és Dani nagyon közel álltak egymáshoz, így érthető, hogy a fiú összetört a gyásztól” – kezdte lapnak Trunkos András, az Omega menedzsere.

„Jó viszonyuk volt, és nemcsak az apa-fia kapcsolatuk volt példás, de a munkában is megtalálták a közös hangot. Dani dolgozott az együttessel, háttérmunkát és videókat készített, mindenben egyetértett az apjával. Amikor legutóbb beszéltem vele, azt mondta, az Omegával való munkát nem szeretné feladni. Tisztelte, szerette az apját, és viccesen Meckynek szólította őt. Daninak már családja van, és szomorú, hogy az édesapja nem tölthetett elég időt az unokákkal. Zsóka előző kapcsolatából is van már unoka, de még nagyon picik a gyerekek, akik így már nem is ismerhetik meg a nagypapájukat” – árulta el a menedzser a lap felkeresésére.

Próbálták elérni Kóbor János fiát is, ám Dánielt nem tudták utol érni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?