SZTÁRDZSÚSZ

Nincs más út: Ezt mondta Medveczky Ilona a védőoltásról

Medveczky Ilona március 4-én tölti be a 80. életévét, és bár ez egyáltalán nem látszik rajta, természetesen tisztában van azzal, hogy a veszélyeztetettek közé tartozik. A táncművésznő ezért úgy döntött, az elsők között regisztrál a koronavírus elleni védőoltásra.
  • Szerző: Doris

Medveczky Ilonáról köztudott, hogy nagyon kevés embert enged közel magához, alaposan megválogatja a barátait, nem is beszélve az udvarlókról! A legtöbb idejét a kertben tölti imádott kutyáival, a koronavírus első hulláma idején ezért egyértelmű volt a számára, hogy négy házi kedvencével vonul önkéntes karanténba, csak a legszükségesebb esetben hagyja el az otthonát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Az ünnepelt táncművésznő azonban a vírushelyzet ellenére sem veszített örök optimizmusából és lelkesedéséből, és nagyon bízik abban, hogy idén márciusban már úgy tudja megünnepelni a 80. születésnapját, ahogy azt mindig is szerette volna. Éppen ezért döntött úgy, hogy elsők között regisztrál a koronavírus elleni védőoltásra a vakcinainfo.gov.hu-n!

Egyetlen út van, hogy megérjem a 80-at, az oltás. Nem akarok túlozni, hiszen szerencsére jól vagyok, egyelőre elkerült a vírus, de olykor-olykor elborzadva látom, mi történik körülöttem és a világban a járvány miatt. Ezért is döntöttem úgy, hogy nem várok, elsők között regisztrálok a koronavírus elleni védőoltásra. Én nem vagyok egy technikai zseni, de tényleg nagyon hamar sikerült, néhány kattintás, és már meg is volt. A barátaimat, ismerőseimet is arra buzdítom, hogy regisztráljanak, hiszen nagyon fontos, hogy minél hamarabb túl legyünk ezen a nehéz időszakon” – fogalmazott a -nak Ilona, aki március 4-én tölti be a nyolcadik X-et, de még rengeteg terve van a jövőre nézve.

A regisztráció már csak ezért sem volt számára kérdés.

Intim fotókkal zaklatták a születésnapján

Medveczky Ilona csak remélni meri, hogy a hódolói idén kivételesen békén hagyják, és nem zaklatták kéretlen és roppant intim fotókkal a születésnapján. Az elmúlt években ugyanis ez számtalanszor előfordult, sőt, olyan gátlástalan udvarló is akadt, aki az nemi szervéről küldött képet Ilonának.

 

És ezeket olvastad már?