regisztráció

45 találat
INSIDER

Digitális állampolgárság: elindult a regisztráció!

Közelebb jutottunk a digitális állampolgárság kezdetéhez.

INSIDER

Hétvégén lejár a határidő, ezeket az előnyöket bukod, ha lemaradsz a regisztrációról

Augusztus 29-én, vasárnap lezárják a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra az online regisztrációs lehetőséget.

INSIDER

A Görögországba készülő magyaroknak kötelező regisztrálniuk

Kínai, vagy orosz vakcinával oltottak is beléphetnek Görögországba, de nagyon fontos, hogy az utazás előtt minimum 24 órával online regisztrálni kell.

POLITIK

Nincs megállás: 5 millió 311 ezer embert oltottak be Magyarországon

Továbbra is folyamatosan lehet regisztrálni a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon, az érvényes regisztrációval rendelkezők pedig interneten is foglalhatnak időpontot az oltásra.

INSIDER

Eddig a napig hosszabbították meg az időpontfoglalás határidejét

Az országos tisztifőorvos elmondta, hogy meghosszabbították a határidőt.

INSIDER

Kipróbáltuk! Így tudsz 5+1 lépésben regisztrálni a védettségi applikációra – videóval

A védettségi applikáció péntek óta teszt üzemmódban használható. Mutatjuk, mennyire egyszerű használni az e-védettségi igazolványt!

INSIDER

Holnap indul a fiatalok Covid elleni oltása, aki nem tette, ma még regisztrálhat

Több mint 90 ezer fiatal regisztrált, többségük már le is foglalta az oltási időpontot.

INSIDER

Koronavírus: Az oltásra regisztrált 16-18 évesek száma meghaladja a 84 ezret

Az MTI értesülése szerint a péntek éjfélig koronavírus elleni oltásra regisztrált 16-18 évesek száma meghaladja a 84 ezret, a regisztrációk ellenőrzése még folyamatban van.

MEDICINA

Nyitva van az online időpontfoglaló az oltásra!

Az online oltás időpontfoglalás felületén Sinopharm oltás, illetve AstraZeneca oltás minden előzetesen regisztrált számára elérhető.

INSIDER

Figyelem! Újabb vakcinára lehet májusi időpontot foglalni

Jelenleg is működik az online időpontfoglaló a koronavírus elleni oltásokra. A regisztráltak csütörtökre és az azt követő napokra a Sinopharm-vakcinával történő oltásokra foglalhatnak időpontot – közölte a koronavirus.gov.hu szerdán.

INSIDER

Oltási regisztráció! Megnyílt az online időpontfoglaló!

Mostantól már minden még nem beoltott és érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten időpontot foglalni az oltására.

INSIDER

Novák Katalin arra kéri a várandósokat, regisztráljanak!

Novák kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorban hangsúlyozta: fontos, hogy a várandósok a háziorvossal vegyék fel a kapcsolatot, mivel ő fogja megszervezni nekik az oltást.

INSIDER

Vakcina kisokos terheseknek: ezeket kell magukkal vinniük a kismamáknak az oltásra

Megkezdődött a szoptatós anyukák és kismamák soron kívüli oltása. A Ripost most összegyűjtötte, hogyan lehet jelentkezni, és mit kell vinni az oltáshoz. Íme a vakcina kisokos terheseknek.

INSIDER

Óvodai, iskolai és bölcsődei dolgozók figyelem! – Regisztráció: március 29. hétfő éjfélig

Mint ismert, a kormány azt a döntést hozta, hogy az egészségügyi, a szociális dolgozók, a regisztrált idősek, a rendőrök és katonák mellett elindítja a regisztrált óvodai és iskolai pedagógusok, valamint a bölcsődei dolgozók oltását is annak érdekében, ho

INSIDER

Keményen beleállt Tibi atya a vakcinakérdésbe

Felrobbantotta a netet Tibi atya, keményen beleállt a vakcinakérdésbe. A véleményéhez kétezernél is több hozzászólás érkezett.

INSIDER

Orbán Viktor: „Minden nap oltunk, még húsvétkor is oltani fogunk!”

Orbán Viktor miniszterelnök egy videóban közölte, hogy május elejére 4,5 millió ember lesz beoltva, ám ehhez az szükséges, hogy minél többen kérjék a vakcinát, és regisztráljanak az oltásra.

INSIDER

Ezt a telefonszámot hívd, ha pontosítanád az oltási regisztrációd

Az oltandók a 1818-as ingyenesen hívható telefonszámon, és e-mailen is kérhetik a pontatlanul regisztrált adatuk javítását.

INSIDER

Nemzeti konzultáció: már 200 ezernél többen mondták el a véleményüket

Az oltásra való regisztráltak száma is folyamatosan növekszik.

INSIDER

Megkezdődött a krónikus betegek oltása: „Sokat jelent, hogy az engem beoltó orvos óvodáskori barátom”

Minimális melléhatásokról számolt be a Ripostnak egy krónikus beteg, aki múlt héten megkapta az oltás első dózisát. Őket is a háziorvosuk értesíti, egyébként az Astra Zeneca vakcinával kezdődött meg a krónikus betegek oltása.

INSIDER

Felpörögnek az események: így harcol Magyarország a Covid-19 ellen

Hamarosan a kínai és az orosz vakcinából is milliós mennyiségek érkezhetnek Magyarországra, miután megkapták a gyártók a magyar engedélyt. Uniós engedélyt kapott a brit AstraZeneca-oltóanyag is, amivel Angliában már milliókat oltottak be. Előny, hogy Magy

SZTÁRDZSÚSZ

„Alattomos kis dög ez a vírus” – Várja a vakcinát a magyar sztárszínész

R. Kárpáti Péter mindenkit arra biztat, akit csak tud, hogy regisztráljanak és oltassák be magukat a koronavírus elleni vakcinával. A színész szerint ez az egyetlen út, amivel visszakaphatjuk a régi életünket.

LELKIZŐ

Szívszorító vallomást tett a négy éve elhunyt Torgyán József özvegye

Torgyán József felesége, Cseh Mária egy percig sem hezitált. Elsők között regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra. Csak azt sajnálja, hogy ezt már imádott férje, a négy évvel ezelőtt elhunyt Torgyán József nélkül kellett megtennie.

INSIDER

Dömötör Csaba: Már 1 millió 755 ezren regisztráltak a koronavírus elleni oltásra

Már 1 millió 755 ezren regisztráltak a koronavírus elleni oltásra – jelentette be ma reggel közösségi oldalán Dömötör Csaba parlamenti államtitkár, aki hozzátette: az oltási terv alapján a 89 év felettiek következnek.

INSIDER

Tudtad ezt a koronavírus-vakcinára való regisztrációról? Mi kipróbáltuk!

Kipróbáltuk: mindössze alig több mint egy percet, összesen 75 másodpercet vesz igénybe, hogy regisztráljunk a vakcinainfo.gov.hu oldalon. Nagyjából annyi, amíg lefő a reggeli kávénk.

SZTÁRDZSÚSZ

Megszólalt a koronavírusról, ez Dévényi Tibor három kívánsága

Dévényi Tibor egy percig nem hezitált, amikor lehetősége nyílt regisztrálni a koronavírus elleni védőoltásra. A Retro Rádió műsorvezetője a Ripost-nak árulta el, miért tartja annyira fontosnak a vakcinát!

SZTÁRDZSÚSZ

Nincs más út: Ezt mondta Medveczky Ilona a védőoltásról

Medveczky Ilona március 4-én tölti be a 80. életévét, és bár ez egyáltalán nem látszik rajta, természetesen tisztában van azzal, hogy a veszélyeztetettek közé tartozik. A táncművésznő ezért úgy döntött, az elsők között regisztrál a koronavírus elleni védő

SZTÁR

Vitray Tamás a vakcinában látja a kiutat

A 88 éves Vitray Tamás már várja, hogy rá kerüljön a sor és felvehesse a koronavírus elleni vakcinát. Nem töprengett, amikor megnyílt a regisztráció lehetősége.

INSIDER

Szentkirályi Alexandra: Már 1 millióan regisztráltak a koronavírus elleni oltásra

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő közösségi oldalán jelentette be a hírt: már egymillióan regisztráltak a koronavírus elleni oltásra. Hazánkban jelenleg az egészségügyi dolgozók oltása zajlik, már 21 ezer főt beoltottak.