SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, kiért tekert 2000 kilométert a magyar lány!

Kitartásból jelesre vizsgázott az a magyar lány, aki Budapestről elkerekezett egészen Szicíliáig, hogy találkozzon kedvenc színésznőjével.
  • Szerző: Buster

Nagy Boglárka nemcsak a nevében, de elszántságában és tetteiben is nagy. Sőt nagyon nagy! Õ az a lány, aki csak annyit mondott édesanyjának, hogy elmegy bicajozni, majd tíz, embert próbáló napon át tekert, hogy találkozzon a Xena-sorozat sztárjával, Lucy Lawless-szel. Bogi csak a %%- nak mesélt kalandos utazásáról.

"Gyermekkoromban szerettem bele a hősökbe, és közülük is Xena volt a kedvencem. Amikor megtudtam, hogy Palermóban rendeznek egy képregényfesztivált, amire Lucy is hivatalos, elgondolkodtam, hogyan is juthatnék oda.

Pénzem persze nem volt, és egyébként is zavar, hogy mindig mindenki anyagi úton akarja valóra váltani az álmát, így fogtam tíz eurót, szóltam anyukámnak, hogy bringázni mentem, és elindultam

- kezd bele történetébe Boglárka, aki igen puritán körülmények között élt útja során.

"Hihetetlen, de tényleg kijöttem a pénzből az út alatt, és csak a célnál kértem meg egy barátnőmet, hogy utaljon valamennyit a belépőre. Nem sokat ettem a tíz napban, de szerencsére sok kedves emberrel találkoztam, akik segítettek ezzel-azzal az út során. Az alvást általában kanapészörffel oldottam meg, de volt, hogy a tengerparton aludtam, illetve Horvátországban egy ötcsillagos szálloda kertjébe sikerült bekéredzkednem”- meséli a %% -nak a fiatal lány, aki nemcsak hogy célhoz ért, de elkészítette a vágyott közös képet is kedvencével.

"Lucy Lawless nagyon kedves volt, és alaposan meglepődött, amikor megtudta, hogy főként miatta tekertem át fél Európán. Elkészítettem a vágyott közös képet, majd elindultam hazafelé.

Igaz, a bringázást már nem vállaltam be, mert kicsit sok lett volna, azt hiszem.

Egy ismerősöm szerencsére Firenzéből indult haza kamionnal, így vele utaztam haza Budapestre”- meséli Nagy Boglárka, aki minden percét élvezte utazásának, és akár újra elindulna, ha neszét venné, hogy Sigourney Weaver forgat valahol Európában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?