SZTÁRDZSÚSZ

Nem hallgat tovább: Ezt titkolta két évig Harsányi Levente

A Duna TV és a Petőfi rádió népszerű műsorvezetője egészen mostanáig nem beszélt a médiának a témáról.
  • Szerző: BDF

Miután 2017 őszén facér apukává vált, fél évvel gyermekei édesanyjával való szakítása után ismét rátalált a szerelem. A titokzatos hölggyel két évig tartott a kapcsolata, ami nemrégiben ért véget. Harsányi Levente összetört szívvel ünnepelte szombaton az 50. születésnapját.

Fotó: Ripost

„Nagy szerelem volt, közel két évig tartott. Ám a hölgy úgy döntött, nincs tovább. Azóta próbálom elfogadni, hogy ennek így kellett lennie. Még nem vagyok túl a dolgon, és nyitni sem tudok, mert eddig soha nem érzett szerelmi bánattal kellett szembesülnöm. Nem volt könnyű kezelni. Az elmúlt két hónap nem volt egyszerű” – ismerte el a Blikknek a Szerencseszombat házigazdája.

„Nem szégyellem, hogy szerelmes lettem. Sőt, mindenkinek üzenem, merjen szerelmes lenni, mert a páros boldogság teszi az életet zamatossá. Később se akarnék azon keseregni, hogy ezért meg azért nem engedtem meg magamnak a szerelmet és éveket pazaroltam el” – vallotta a népszerű műsorvezető, aki nem akarta felfedni a hölgy kilétét, de nem cáfolta, hogy televíziós műsorvezető rabolta el a szívét.

Így Harsányi a kisfiával és a kislányával ünnepelte a születésnapját.

„Persze, ez most azért alakult így, mert a koronavírus közbeszólt. Ötven embert akartam volna bulizni hívni, de megértőek voltak, és megbeszéltük, bepótoljuk” – vázolta a Prima-díjas műsorvezető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?