SZTÁRDZSÚSZ

Nagy lépésre szánta el magát Keresztes Ildikó

A népszerû énekesnő fontos döntést hozott a jövőt illetően! A Ripostnak beszélt a részletekről.
  • Szerző: bdf

Két hét múlva kiderül, melyik páros nyeri a Sztárban Sztár +1 kicsit. Nem meglepő, hogy a versenyzők közül van, aki már a műsor utáni terveit szövögeti. Ilyen például Keresztes Ildikó, aki nagy útra szánta el magát!

A népszerű énekesnő hamarosan Amerikába utazik az egyik legjobb barátnőjéhez, aki 30. házassági évfordulóját ünnepli. Nagy meglepetéssel készül neki.

"Rengeteg külföldi megkeresést kaptam idén, többek között Amerikából is, így kézenfekvő volt, hogy ha már amúgy is megyek a tengerentúlra, meglátogatom a barátnőmet, aki a harmincadik házassági évfordulóját ünnepli a férjével. Õk minden évben Arubán nyaralnak, már sokszor hívtak közös vakációra, de sosem volt időm arra, hogy csatlakozzak hozzájuk. A mostani "turném" egy remek alkalom arra, hogy együtt töltsünk néhány napot. Ám egyelőre a barátnőm semmit sem sejt ebből. Ha minden flottul alakul, dupla meglepetésben lesz része, hiszen nemcsak találkozunk majd, hanem énekelni is fogok az évfordulón.

Egyébként nagy álmom is teljesül azzal, hogy elutazhatok Arubába. Van ott egy különleges strand, ahol a turisták több száz flamingóval fürödhetnek együtt

- mondta el a %%-nak Ildikó, aki fontos döntést hozott a jövőt illetően.

"Pár évre szüneteltetem a haknikat! Csak élő zenekarral, vagy az akusztikus triómmal fogok koncertezni. Természetesen a színházban továbbra is elvégzem a feladataimat, és ha nagyobb szóló felkéréseket kapok, azokat elvállalom. De itt az ideje, hogy a fiatalok is megtanulják a szakmát" - mondta el az énekesnő.
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?