SZTÁRDZSÚSZ

Mérföldkőhöz érkezett Majka és Dundika kapcsolata

A nagyszájú mûsorvezető a közösségi oldalán vallott érzéseiről.
  • Szerző: BDF

Majka csodás napra virradt ma. A Facebook igencsak szívhez szóló képpel köszöntötte reggel a népszerű műsorvezetőt. Így egyáltalán nem meglepő, hogy kedve támadt egy kisebb nosztalgiázásra.

Rengeteg minden történt vele az elmúlt hét évben. Gyökeres átalakuláson ment keresztül: ez idő alatt nemcsak szerelem költözött életébe, hanem két gyermek édesapjává is vált.

A közösségi oldal szerint ugyanis közel hét éve már, hogy megismerte szerelmét, Dundikát, aki azóta két fiúval ajándékozta meg. Hiába, az esküvő mégis várat még magára...

"Hét éve lassan, hogy megismertem Hajnit. Ma kidobta a Facebook ezt a képet. Ki gondolta volna akkor, hogy két gyerekünk lesz?" - írta a Majka a bejegyzéséhez, amihez egy fotót is csatolt.

A képet pillanatok alatt rajongók ezrei lepték el. Ráadásul a poénos hozzászólásokra sem kellett sokat várni. Volt, aki azt fejtegette, mekkora szerencse, hogy nem Tóth Gabi a gyermekei anyja. Többen gratuláltak a megfelelő párválasztáshoz, de akadt olyan is, aki azt pedzegette, mikor érkezik már a harmadik pici?

Majka megköszönte a kedves szavakat, és bár a gyerekkérdésre egyelőre nem reagált semmit, többször beszélt már tényként a harmadik csöppség érkezéséről.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?