SZTÁRDZSÚSZ

Megtudtuk, vele él együtt a válófélben lévő magyar sztár

Jolly összeköltözött 17 éves fiával, Szilveszterrel. Azon dolgoznak, hogy egy erős apa-fia kapcsolat alakuljon ki köztük. Nincs könnyû dolguk, hiszen bőven van mit megbeszélniük a múltban történt szomorú események miatt.
  • Szerző: ripost

Hosszú éveken keresztül a fia, Szilveszter és felesége között őrlődött Jolly. Suzy ugyanis nem kedvelte a mulatós király első kapcsolatából született gyerekét. Olyannyira nem, hogy még az otthonukban sem tűrte meg a fiút. Jolly szerint Suzy mindent megtett, hogy elmarja férje mellől Szilvesztert. Akkor az énekes az új családját választotta és a békesség érdekében szinte teljesen megszakította a kapcsolatot a fiával. Úgy tűnik, Jolly most esélyt kapott az élettől, hogy helyrehozza kapcsolatát a fiával.

„A pletykákkal ellentétben nem egy harmadik miatt mentünk szét Suzyval. Ha így lenne, akkor most nem a tizenhét éves fiammal élnék együtt. Ahogy az sem igaz, hogy egyik pillanatról a másikra költöztem el” – tisztázta rögtön a %%-tal a mulatós sztár, aki tudja, apaként most van rá a legnagyobb szükség. Szemmel kell tartania a fiát.

„Összebútoroztunk Sziszivel. Nemrégiben hozzám költözött. Ez most mindkettőnknek nagyon jó, egymást támogatjuk a nehéz időkben, amiken éppen keresztülmegyünk.

A fiamnak óriási szüksége van rám. Belekerült egy rossz társaságba és elindult a lejtőn. Nem járt iskolába, kicsapongó életet élt. Kell neki egy erős apai kéz, ezért újra a szárnyaim alá vettem. Õ abban a korban van, amikor minden érdekli, mindent ki akar próbálni. Olyan dolgokat is, amik károsak az emberi szervezetre.

Nekem most az a feladatom, hogy megóvjam a bajtól”

– magyarázta lapunknak Jolly, aki elárulta, haragszik magára, amiért elhanyagolta Szilvesztert.

További részleteket a %% napilap csütörtöki számában találsz! Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?