SZTÁRDZSÚSZ

Meghan méregdrága kávét reklámoz, a palotában kiakadtak

A sussexi hercegné pontosan azt teszi, amire megkérték a Megxitkor, hogy ne legyen rá példa.
  • Szerző: The_M

Amióta Amerikába költözött Harry, Meghan és Archie, folyamatosan olyan tevékenységekben vesz részt a hercegi pár, melyek nem tetszenek a Buckingham-palota illetékeseinek.

Valóságshow-t forgatnak majd a Netflix-szel, beszálltak a Trump-ellenes amerikai választási kampányba, és most Meghan kávét reklámoz.

Fotó: Northfoto

A napokban a hercegné nagy barátnője, Oprah Winfrey kitett egy posztot, amiben egy helyi kaliforniai kávébrandet dicsér. A kávét pedig nem más ajánlotta neki, mint Meghan, aki régi támogatója a cégnek.

Ezután az egykori színésznő kiadott egy hivatalos közleményt is, hogy büszkén reklámozza a biokávékat forgalmazó vállalkozást, mert csodás termékeket kínálnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Oprah (@oprah) által megosztott bejegyzés

A közösségi oldalakon azonban nem talált kedvező fogadtatásra Meghan új szerelemprojektje, mondván ez megint csak luxus fellengzés a részéről. A cég legkedveltebb latte-porából ugyanis több mint 8 ezer forintba kerül egy csomaggal.

A Buckingham-palotában szintén nem nem boldogok Harry feleségének akciójától, ugyanis a Megxit részeként abban állapodtak meg, hogy nem adják a nevüket semmilyen gazdasági tevékenységhez, kizárólag jótékonykodásban vesznek részt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?