SZTÁRDZSÚSZ

Megfenyegették, ezért tálalt ki szakításáról a TV2 sztárja

Egy rosszakarója próbálta megfélemlíteni a magyar énekest. Ezért döntött úgy, inkább ő maga meséli el, miért hagyta el gyermekei anyját.
  • Szerző: BDF

Sokakat megdöbbentett a hír, hogy szakított L.L. Junior és kedvese.

„Ezt nem is akartam igazából felhozni, de sokkal jobb, hogy elmondhatom, mert úgy érzem, jogában áll mindenkinek tudni, aki hallgatja a zenéimet, vagy ismer engem.

Nem akarok sem álszentnek tűnni, sem pedig saját magamhoz hűtlen lenni

– kezdte a Mokka csütörtöki adásában az énekes, akitől a műsor egyik házigazdája, Demcsák Zsuzsa vette át a szót és elmondta, őt egyáltalán nem lepte meg a szakításról szóló hír.

„Mindig nagyon szépen kikerülted a házasságtémát.

Amikor a második gyermeketek jött, akkor az egyértelmű volt, hogy nem tervezett gyermek volt.

"Tehát érezhető volt, hogy valami nincsen rendben közöttetek.”

Az énekes bevallotta, egy harmadik személy próbált keresztbe tenni neki. Ezért döntött úgy, fedhetetlenségét védve inkább ő maga áll ki a nyilvánosság elé.

„Próbáltuk megoldani, voltak súrlódások. Inkább úgy döntöttünk, külön folytatjuk. De ez már egy régebbi dolog.

Csak egy volt kolléganőm szépen üzent nekem, hogy ki fog tálalni.

"Nem tudom, hogy miért, és nem is akarom megnevezni ezt a hölgyet. Talán majd a későbbiekben” – magyarázta az énekes, aki szakításuk okairól is beszélt.

Lehet a tizenegy év, nem tudtam hű lenni, nem tudtam őszinte lenni hozzá.

"Nem volt teljes a kapcsolat. Nem szeretném piedesztálra emelni az új kapcsolatomat, és nem akarok régi sebeket sem felszakítani Csillában” – mondta Junior, aki elárulta, ismét a felhők fölött jár. Legalábbis, ami érzelmeit illeti.

Igen, szerelmes vagyok. Csodálatos kapcsolatban élek

– árulta el, majd hozzátette, nem szerepel a tervei között, hogy nagy nyilvánosság előtt is megmutassa kedvesét.

L.L. Junior és volt kedvese, Csilla, körülbelül 10 hónapja döntöttek úgy, hogy inkább külön utakon folytatják. Az állandó veszekedések teljesen felőrölték a kapcsolatukat. Olyannyira, hogy második gyermekük, a most egyéves Dávid sem tudta összetartani őket. Különválásuk óta sokkal jobb a kapcsolatuk. A zenész nem titkolja, új nő lépett az életébe, akit gyermekei anyjának is bemutatott már. Tudja, hogy soha sem lesznek legjobb barátnők, de Csilla elfogadta, hogy újra rátalált a szerelem egykori párjára.

És ezeket olvastad már?