SZTÁRDZSÚSZ

Medveczky Ilona örökbe fogad, megmutatta választottját – Fotó

A táncművésznő 79. születésnapja előtt nem sokkal hozta meg a felelősségteljes döntést.
  • Szerző: Doris

Különleges ajándékkal lepte meg magát Medveczky Ilona, aki március 4-én ünnepelte 79. születésnapját.

Fotó: ICON Management

A táncművésznő imádja a kutyáit, ám tavaly márciusban feldolgozhatatlan tragédia érte. Elvesztette imádott tacskóját, Kukit. Mivel azóta sem tudta túltenni magát a dolgon, úgy döntött, ismét bővül a kutyacsalád, örökbe fogad egy nehéz sorsú, kivert négylábút.

Forrás: Medveczky Ilona

„A lelkem cafatokban volt Kuki elvesztése óta, ezért döntöttem el, hogy befogadok egy új kutyust. Elborzaszt, amikor látom, hogy bánnak sok négylábúval, aludni sem tudok a kegyetlenségtől. A kutyust, amit kiválasztottam, kirakták Cserszegszőlősön egy hotel elé. Ott ugyan befogadták, adtak neki enni, de másnap kirakták. Nagy nehezen sikerült megtalálni, kiderült, hogy vemhes. Szerencsére egy nagyon kedves állatvédő elvitte orvoshoz. Kivették a hat vagy nyolc kölyköt a hasából. Szegénykém, biztos ezért dobták ki”

– mesélte a -nak Ilona, aki a jövő héten megy el a kutyáért, most ugyanis még rajta van az eben a gallér és nem lehet elhozni. A táncművésznő azt is elárulta, hogy a Mázli nevet adta az ebnek, hiszen annyi megrázkódtatás után végre jóra fordult a sorsa. Ilonának kezdetben nem lesz könnyű dolga, hiszen össze kell szoktatnia Mázlit a másik három kutyájával, de bízik benne, hogy minden rendben lesz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?