SZTÁRDZSÚSZ

Mága Zoltán nagylelkű felajánlást tett, most te is követheted a példáját!

Mága Zoltán fontos ügy mellett áll ki, és másokat is erre buzdít. Legújabb Facebook-bejegyzésében pedig a pedagógusoknak és a diákoknak is üzent.
  • Szerző: ripost

Mint minden évben, Mága Zoltán idén is gondolt azokra az iskolakezdőkre, akiknek nehéz sors adatott meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hegedűművész ezúttal is több száz gyermek számára nyújtott segítséget, támogatást az iskolakezdéshez, és másokat is arra buzdít, hogy tegyék meg, ami tőlük telik.

A pedagógusoknak és a diákoknak pedig sikeres tanévet kívánt.

Mága Zoltán

Fontos ügy mellé állt Mága Zoltán
Fotó: Facebook

„Hosszú évek hagyománya, önkéntes küldetésem, hogy minden tanév elején, az iskolakezdéskor több száz gyermek számára segítséget, támogatást nyújtsak, megkönnyítve ezzel is a nehezebb sorsú családok terheit. A pandémia miatti másfél éves kényszerszünet ellenére a lelkiismeretem azt diktálja, most, a 2021-2022-es tanévre készülve is bátorítást, segítséget adjak. Mert hitem és meggyőződésem, hogy a gyermekek tudása jelenti a jövőt, és csak a tanulással tudják megvalósítani életcéljukat, és egy sikeres és boldog élet alapjainak lerakását is csak a tudással érhetik el. Arra kérem a jóérzésű embertársaimat, ha lehetőségük van, segítsék a pandémia miatt nehéz helyzetbe került családok gyermekeit! – írta bejegyzésében Mága Zoltán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?