Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.08.05.

Lelkileg mélypontra került a kórházban Benkő László: Megszólalt a barát

Benkő Lászlóval napi szinten tartja a kapcsolatot Kóbor János. Az Omega-frontember eldöntötte, hogy személyesen nem látogatja meg barátját, mert úgy érzi, Benkő nem szeretné, ha kiszolgáltatott helyzetben látná.

Ezrek aggódnak Benkő Lászlóért, köztük zenésztársai, barátai is. Többen napi szinten tartják vele a kapcsolatot, de inkább csak telefonon keresztül. S hogy miért? Kóbor János úgy érzi, a legendás zenész nem szeretné, ha rossz állapotban, gyengének látnák őt a szerettei. Nehéz időszakon megy keresztül, és nyugalomra, rengeteg pihenésre van szüksége, hogy újra erőre kapjon. Ezt tiszteletben tartva döntött Kóbor is úgy, hogy nem megy be hozzá személyesen a kórházba.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Azt beszéltük meg, hogy mindennap hat és hét között próbálom felhívni. Olyankor megy be valaki a családból segíteni neki, hiszen elkél most neki, mert nehezen mozog. Egész nap pihen és alszik, nem is veszi fel a telefont. Debreczeni Feri pár nappal ezelőtt bent volt nála személyesen is, de hiába szeretnénk, mi nem tudunk a helyzeten javítani. Azt érzem, hogy Laci ebben az állapotában nem nagyon akar mutatkozni senki előtt, így inkább csak telefonon hívjuk” – mondta el a Ripost-nak Kóbor, aki hozzátette, Benkő egyelőre nagyon gyenge, ezért a telefonbeszélgetések is csupán néhány percesek. Igaz, a két jó barát félszavakból is megérti egymást.

„Gyakorlatilag túl bőbeszédű párbeszédek nem tudnak kialakulni, mert nehezére esik a beszéd. Kicsit fáradtan beszél, egy-két szóval kommunikál, de mindig megértjük egymást. Érdeklődöm, mi van vele, ő nagyjából elmondja, hogyan érzi magát. Aztán rögtön megkérdezi, kint mi a helyzet, én pedig megnyugtatom, hogy kint minden rendben, és neki most az a feladata, hogy csak magára koncentráljon, és mielőbb felépüljön. Most nagyon le van gyengülve, de bízunk benne, hogy hamarosan minden rendben lesz” – fogalmazott Kóbor János, aki elárulta, Benkő korábbi egészségügyi problémái során mindig próbált pozitívan tekinteni a kialakult helyzetre, és nem hagyta el magát, még akkor sem, amikor tudták, hogy lelkileg nagyon is megviseli az állapota. Most azonban más a helyzet, reményvesztettnek tűnt.

„Nemrég kutyasétáltatás közben elesett, és aztán a térdét műteni kellett. Ez nem jött a legjobbkor neki, mert amúgy is nehéz állapotban volt, de azért járt a próbákra és jókedvű volt. Most ágyhoz van kötve a gipsz miatt, ez vélhetően előhozta a régebbi a problémákat, és még jobban legyengítette. Hozzáteszem, olyan soha nem volt, hogy nem volt magánál – erről is jelentek meg cikkek –, szóval inkább fásult volt. Korábban a hangulata sosem volt negatív, tudomásul vette a helyzetet, de most más, egy kicsit lemondó volt” – magyarázta lapunknak Kóbor.

Halálhírét keltették Amint a Ripost beszámolt róla, a hétvégén az egész országot lesokkolta a hír, aminek szerencsére egyetlen szava sem volt igaz. Azt írták, hogy az Omega billentyűse, Benkő László váratlanul elment közülünk. A téves információk futótűzként terjedtek el az interneten, végül az együttes hivatalos Facebook-oldalán cáfolták meg a legenda halálhírét. Közben az is kiderült, hogy semmiféle rosszindulat nem játszott közre az álhír megszületésekor, csupán egy óriási félreértés történt. Hogy mit mondott ennek kapcsán a fia?

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Házasság első látásra: csalódott a menyasszony, nem ilyen férjet akart

origo.hu

Brüsszel bejelentette: készüljünk a háborúra!

borsonline.hu

"Alighogy elköszönt kislányától" - halálra gázolt egy friss jogsis fiatal egy bicikliző édesanyát

hirtv.hu

Charles Michel: Ha békét akarunk, készüljünk a háborúra

ripost.hu

„Kis kék manó” - megmutatta édes kisfiát Szinetár Dóra

magyarnemzet.hu

„A mozgalmának vége” – baloldali elemző adta meg a kegyelemdöfést Magyar Péternek

ripost.hu

Mindenkit meglepett Kulcsár Edina, bejelentette a nevet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 19.: az Oroszlán hallgasson az ösztöneire, a Rák várjon a döntéssel

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Újabb legenda távozott: elhunyt a népszerű rockbanda frontembere - Videó

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

magyarnemzet.hu

Ha a második világháborúban megőrizzük a szuverenitásunkat, kevesebbet szenvedett volna hazánk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

A „gyermekvédő” Lakatos Márk kiskorú fiúkra vadászik az interneten

SZTÁRDZSÚSZ

Fazekas Vivien élete legszerelmesebb posztjával jelentkezett

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi a testével csavarja el minden pasit fejét

SZTÁRDZSÚSZ

Pumped Gabo most fog először találkozni Aurelióval szabadulása óta

SZTÁRDZSÚSZ

POL Imi: „Elég szomorúan jöttem el, hiszen Noémival is véget ért...”