SZTÁRDZSÚSZ

Rizikós utazásra vállalkozik szerettei kedvéért Kulcsár Edina

A műsorvezető évek óta szenved a Raynaud-szindrómától, ami miatt nem ajánlatos hideg helyen tartózkodnia.
  • Szerző: ripost

Évek óta kerüli a hideget Kulcsár Edina, amióta kiderült, hogy egy ritka keringési zavarban, az úgynevezett Raynaud-szindrómában szenved. Ilyenkor az ujjai vége elfehérednek, egy részükből kimegy a vér, ami kellemetlen tüneteket produkál.

Fotó: Markovics Gábor/Ripost

A műsorvezető ezért igyekezett távol tartani magát a fagyos helyektől, ám most a férje és a kisfia kedvéért megtöri ezt a szokását. A várandós Edina ugyanis szeretné megmutatni a másfél éves Medoxnak, hogy milyen az igazi tél, és hogy néz ki a hó. Férje, Csuti pedig ez idő alatt kedvenc téli elfoglaltságának, a snowboardozásnak hódolhat.

„Nem is tudom mikor voltam utoljára a hegyekben, ahol gyönyörű havas tájak vesznek körbe minket. Nagyon várom, hogy ott legyünk, bár a hidegre a legkevésbé sem vágyom. Szerintem mindenki tudja rólam, leginkább a betegségem, a Raynaud szindróma miatt, hogy amennyire csak tudom, kerülöm a fagyos helyeket, de Csuti imád snowboardozni és Medoxnak is szeretnénk megmutatni, hogy is néz ki az igazi tél. Alig várjuk a reakcióját, hogy mit fog szólni a hóhoz” – fogalmazott Edina.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?