SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírusos viccei miatt támadják Vilmos herceget

A jövőbeni brit uralkodó tavasszal egy rendezvényen poénkodott a világjárványt okozó vírusról, és ezek a mondatok most kísértik.
  • Szerző: The_M

Néhány napja jelentette be Vilmos herceg, hogy tavasszal a legnagyobb titokban ő is megküzdött a koronavírussal, amit azért nem hozott nyilvánosságra eddig, mert nem akart pánikot kelteni. Akkor ugyanis egyszerre két trónörökös miatt is aggódniuk kellett volna a briteknek, mivel akkoriban Vilmos apja, Károly herceg is fertőzött volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Getty Images

A mostani bejelentés pedig sokaknak eszébe juttatott egy több hónappal ezelőtti eseményt, ahol Vilmos még igencsak vicces stílusban beszélt a Covid-19-ről. Március 3-án Katalinnal Dublinban járt Cambridge hercege és ott előbb annak adott hangot, hogy nem érti, miért aggódnak magukért annyira a koronavírusosok, hiszen az olyan, mint egy kis megfázás.

Majd kijelentette, hogy csak a média fújja fel a helyzetet, túldramatizálják a dolgot. Végül azzal viccelődött, hogy mindenki vigyázzon velük, mert mindketten terjesztik a koronavírust.

Két héttel ezután Károly herceg bejelentette, hogy karanténba vonul, mert pozitív teszteket produkált, illetve Angliát is lezárták a rengeteg megbetegedés miatt. Majd újabb pár héttel később maga Vilmos is beteg lett, és az utólagos beszámolója szerint alig kapott levegőt.

A brit sajtóban több helyen is ironikusnak nevezték, hogy Vilmos viccei visszatértek kísérteni őt, és a sors gondoskodott arról, hogy a saját bőrén tapasztalja meg azt, amit korábban semmiségnek nevezett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?