SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírus-járvány: Könnyezve mondott köszönetet Nyertes Zsuzsa

A színésznő naponta fohászkodik Istenhez, hogy mielőbb lecsengjen a járvány. Ám addig is a kormány által előírt minden óvintézkedést maximálisan betart.
  • Szerző: BDF

Nyertes Zsuzsa maximálisan betartja a kormány által előírt óvintézkedéseket. Kizárólag akkor lép ki otthonából, ha a szüleinek vásárol be. Egyébként mindennap új célt tűz ki maga elé, és esténként azért imádkozik, hogy mielőbb véget érjen a rémálom.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Minden fejben dől el, muszáj kibírni a végéig. Igazából sok mindennel elfoglalom magamat. Takarítás, főzés és segítünk a szüleinknek is. A párom édesanyja kilencvenéves, az én anyukám nyolcvanegy, apukám pedig nyolcvanhét. Mindenben támogatjuk őket, bevásárolunk nekik élelmiszereket és gyógyszereket. Most az a feladatunk, hogy nagyon vigyázzunk rájuk, és magunkra is” – mondta el a -nak a színésznő, aki hozzátette, minden reggel új célt tűz ki maga elé, miután kikelt az ágyból.

„Most éppen a kottáimat és a fényképeimet szortírozom. Ezen kívül nagyokat sétálunk, messze mindenkitől, a szabad levegőn. Tornáztam is, és most alig bírok járni, olyan izomlázam van. Muszáj, nehogy kihízzam a fellépőruháimat” – folytatta Zsuzsa, aki mélyen vallásos, és naponta fohászkodik Istenhez, hogy mielőbb kikászálódjon a világ a bajból.

„Imádkozom, hogy ez az őrület minél előbb lecsengjen. Fohászkodom a betegekért, hogy felépüljenek, a honfitársakért, hogy betartsák az előírásokat és azért is, hogy az idősek otthon maradjanak. Természetesen minden csodálatom az orvosoké és az ápolóké, hiszen ők azok, akik most tartják a frontot” – tette még hozzá elérzékenyülve a művésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?