SZTÁRDZSÚSZ

Kitálalt a barátnő: kiderült, hogy mit művelt Ázsiában Demcsák Zsuzsa

Kan­dász And­rea húsz éve is­meri a mű­sor­ve­ze­tőt, ám sosem gon­dolta volna, hogy a ba­rát­nője bán­tóan fog vi­sel­kedni vele.
  • Szerző:

Jóllehet, húszéves barátság köti össze őket, ma már alig áll szóba egymással Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea.

A két műsorvezető még sosem töltött annyi időt együtt, mint az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt, a közösen túlélt napok pedig bizony nem teltek zökkenőmentesen. Andreát nagyon bántotta Zsuzsa csipkelődő stílusa, így neki a nomád körülmények mellett ez is mindennap egy külön próbatételnek bizonyult.

„Rájöttem, sértődékeny vagyok. Persze, a tapasztalat is új volt, nyilván engem sem kell félteni egy ilyen helyzetben, de olykor érzékenyen érintett egy-egy szituáció, hiszen a férjem szeret, a lányommal talán kamaszkorában volt némi súrlódás, de én mindig az együttműködésre törekszem. Persze, tudtam, hogy Zsuzsi csipkelődő, de ezt korábban soha nem vettem fel, igaz, nem is voltunk ilyen kiélezett helyzetben. Bár amit mondott, abban sokszor igaza volt, csak a stílust nem bírtam. Tényleg olyan volt a versenyhelyzet, mint egy csatatér, ahol mindennap harcba indultunk önmagunkkal és a többiekkel” – mondta el a Blikknek Andrea. A két barátnő nem meglepő módon nem is találkozik gyakran egymással, állításuk szerint ehhez túl elfoglaltak.

És ezeket olvastad már?