SZTÁRDZSÚSZ

Kinek szurkol Kiki A Dalban? Meg fogsz lepődni!

A legendás Első Emelet együttes frontembere, Patkó Béla is ellátogatott A Dal 2016-ra. Megkérdeztük, hogy vajon ki lesz szerinte a befutó.
  • Szerző: B.D.

Patkó Béla (Kiki) is feltűnt A Dal 2016 című műsor kezdete előtt a kulisszák mögött. A %% kíváncsian kérdezte, hogy vajon szerinte ki lesz a nyerő, ki fog kijutni az idei Eurovíziós Dalfesztiválra, Stockholmba.

Kiki szíves-örömest válaszolt:

Nekem egy favoritom van, a Kállay-Saunders András.

"A többiek is ügyesek a maguk módján, de én őt tartanám favoritnak. Tudom, hogy ő már volt kinn az Eurovíziós Dalfesztiválon, de ettől függetlenül szerintem esélyes lehet."

A zenész azt is elárulta, hogy András csapatán kívül Freddie-t,  azaz Fehérvári Gábor Alfrédot tartja esélyesnek.

"Õ egy meglepetés karakter ebben a mezőnyben, egy új figura. Jó karakter lehet, és azzal az érces, reszelős hanggal hozhat valami újdonságot, ráadásul egy jó kiállású fiú."

- fejtette ki véleményét Kiki, és hozzátette, hogy azért látogatott el ide, mert kíváncsi volt az egész show-ra, hogy élőben milyen.

"Jobb ezt látni színpadi közegben, hogy néz ki és mekkora a színpad, milyen a technika, itt a helyszínen milyen a hangulat. Az a hangzás, amit a televízióban hallani, ezt nem adja vissza. Itt élvezetesebb.

Én az X-faktort és más tehetségkutatót is megnéztem élőben, kíváncsi vagyok rá, hogy milyen a körítés, a látvány, mennyit fejlődött a technika, az egész.

- mondta el a híres énekes.

Véleménye szerint  lehetne valamit változtatni. Picit színesíteni kéne a mezőnyt, hiszen az előadók nagy része tehetségkutató versenyből került ki.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?