SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült az igazság: Barátai árulták el Orbán Józsi legféltettebb titkát

A nemrég elhunyt Orbán Józsi különleges tehetségû ember volt, aki a karrierjét és a magánéletét tekintve is sikert sikerre halmozott.
  • Szerző: Ripost

Orbán Józsinak óriási szíve volt, amiben a családtagok, barátok és haverok mellett többszáz hölgy is helyet kapott.

Bár mint az a Sláger TV Nektek írtam a dalt című műsorából kiderül: igazán csak egy nőbe volt szerelmes, olyasvalakibe, akiért megváltozott volna, föladva ezzel a függetlenségét.

Józsi hirtelen jött súlyos betegsége, majd halálhíre megdöbbentette az országot, hiszen a honi zenésztársadalom egyik legendás központi figuráját vesztettük el. Közeli barátai, zenésztársai viszont a gyászon túllépve nem szeretnének tovább szomorkodni, inkább a mindig mosolygós és életvidám Józsira emlékezni.

 "A legnagyobb szabadságot igényelte magának, ezért soha senki mellett nem tudott megállapodni. Miközben az úgynevezett „özvegyek”, volt szépségkirálynők szemetesládája volt, akik neki sírták el a bánatukat. Mindenki hozzá fordult, ha gondja volt, ő volt mindenki Józsija és ezt ő meg is akarta őrizni…”

– emlékezik vissza Bogdán Csaba, de Csutka, alias Horváthy Zsolt azt is elárulja, hogy egyetlen hölgy volt azért az életében, aki miatt „megszelídült” volna.

"Volt egyszer egy komoly érzelmi viszonya, pedig hát ugye legendás nőfaló hírében állt. Imádta a csajokat, a játékot; az igazi homo ludens megtestesítője volt. Viszont egyszer volt olyan szerelmes egy nőbe, akiért feladta volna, akitől gyereket szeretett volna. Az összes többi nem ért fel ezzel az érzéssel a számára, ezért aztán a szabadságot választotta…”

– mondja Csutka.

A teljes interjút vasárnap este tíz órakor láthatjátok a Sláger TV-n.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?