SZTÁRDZSÚSZ

Két órán át műtötték a magyar sztárszínészt, durva, ami ezután történt

A 48 éves színészt kedden engedték haza az Országos Gerincgyógyászati Központból, miután múlt hét pénteken egy nagyon komoly beavatkozáson esett át.
  • Szerző: Doris

Otthonában lábadozik Barabás Kiss Zoltán. A 48 éves színészt kedden engedték haza az Országos Gerincgyógyászati Központból, miután múlt hét pénteken átesett egy nagyon komoly műtéten: porckorongsérvet kapott, lábra sem tudott állni a fájdalomtól, így a beavatkozás elkerülhetetlenné vált. Bár az operáció jól sikerült, Barabás bal lába lebénult, a lábujjait nem tudja mozgatni.

Barabás Kiss Zoltán több hete küzd kínzó fájdalmakkal. Az ország egyik legfoglalkoztatottabb színésze először azt hitte, csak meghúzta a derekát, nem vett vissza a tempóból, egészen addig, míg lábra sem tudott állni!

„Sajnos nagyon hirtelen történt ez az egész! Május tizenegyedikén, szombaton délelőtt még játszottam egy Ludas Matyit, azután egy Ne most, drágám!-at, de akkor már éreztem, hogy fáj a hátam, a derekam. Estére már alig tudtam lépni! Másnap még volt két előadásom, azokat megcsináltam, majd hétfőn elmentem az orvoshoz" – kezdte a %%-nak a színész.

Mivel a BKZ becenevű művésznek esze ágában sem volt lemondani az előadásait, fájdalomcsillapítót kért az orvostól. Ám hiába kapott a gerincébe injekciót és vénásan is gyógyszert, semmi nem használt. Mégis egyenesen a színházba ment!

„Mivel akkor már nem tudtam járni, kaptam egy botot. Ahogy bementem a színpadra, minden jelenetnél leültettek. Így végig tudtam csinálni a Legénybúcsú című előadást, de óriási fájdalmaim voltak” – panaszolta a színész, aki múlt hét szerdán MRI-n esett át, csütörtökön pedig megtudta a diagnózist: porckorongsérv. Barabás Kiss ekkor már könyörgött az orvosoknak, hogy műtsék meg, úgy érezte, nem bírja tovább. A kórházba se tudott egyedül elmenni, kollégái, Kovács Péter és Nagy Sándor vitték be a klinikára. Neki semmi esélye nem lett volna elhagyni a lakást. Bár a pénteki operáció szerencsére jól sikerült, Zoltánra még hosszú rehabilitáció vár.

Ha érdekel, hogy van most a színész és mikorra tervezi a visszatérést, keresd a %% csütörtöki lapszámát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?