SZTÁRDZSÚSZ

Durva sérüléssel utazott Ázsiába a műsorvezető

A sztárpáros egyik tagja az orvosa határozott tiltása ellenére is vállalta az utazást. De nem csak ő bajlódott sérüléssel...
  • Szerző: Buster

Hétfő este elindul az Ázsia Expressz második szériája a TV2-n és a hét páros, hatalmas elánnal veti bele magát a hosszú heteken át tartó embert próbáló kalandba. Bár az első adásban úgy tűnik majd, hogy mindenki ereje teljében érkezett meg Srí Lankára, a valóságban többen is komoly fájdalmakkal küzdöttek. A legnagyobb bajban Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea voltak, hiszen míg Zsuzsának az orvos műtétet javasolt, addig Andrea bokaszalag-szakadással bajlódott, amit még Budapesten sikerült „beszereznie”, nem sokkal az indulás előtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Hogy őszinte legyek, gyakorlatilag az indulás előtti napokban is kérdéses volt, hogy helyt tudok-e állni Ázsiában. Ugyanis nem sokkal az előtte egy rossz lépés miatt részleges bokaszalag szakadást szenvedtem. Maradjunk annyiban, hogy az orvos nem javasolta, sőt, kifejezetten tiltotta az utazást”

- kezdte lapunknak Kandász Andi, aki végül a verseny során fokozatosan regenerálódott.

„Még itthon úgy döntöttem, az nem lehet, hogy nélkülem forogjon az Ázsia Expressz 2. Minden tiltás ellenére elkezdtem hegyet mászni, hogy erősítsem a szalagomat és ez használt is. A verseny első szakaszában azért még bakancsban küzdöttem, amiben egy bokamerevítő is volt, de mentem előre, hajtott az adrenalin és egy idő után észrevettem, javul a bokám. Azt nem mondom, hogy nem éreztem fájdalmat, de idővel viselhetőbb lett…”

- fűzte hozzá a műsorvezető.

A hét párosból egyébként négyet érintett valamilyen sérülés, hogy kik azok, az kiderül a napilap hétfői számából, melyben egyéb érdekességeket is olvashatsz az Ázsia Expressz második szériájáról.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?