SZTÁR

Súlyos balesetet szenvedett Ázsiában Demcsák Zsuzsa

Négy hó­nap­pal az Ázsia Exp­ressz 2 for­ga­tása után a ver­seny­zők­ben las­san kez­de­nek le­üle­pedni a Srí Lan­kán, In­di­á­ban és Thai­föl­dön átélt él­mé­nyek.
  • Szerző: Buster

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Demcsák Zsuzsa eleinte rosszul érezte magát a TV2-n augusztus 26-án startoló Ázsia Expressz 2 forgatásán, de végül rá is átragadt a Kandász Andreában tomboló harci kedv és versenyszellem. A műsorvezető a nak adott interjújában részletesen mesél az átélt szenvedésről és arról is, hogy milyen hatással volt az életére az a néhány hét, amíg gyakorlatilag a betevő falatért és azért küzdött, hogy esténként fedél legyen a feje fölött.

: Ázsiából a legtöbb utazó valamiféle spirituális töltekezéssel tér haza. Ön milyen változásokon ment keresztül a forgatások alatt?

Demcsák Zsuzsa: Rengeteg türelmet tanultam, még több elfogadást, legyen szó bárkiről vagy bármiről. Azt hiszem, ez a legfontosabb hozadéka számomra az Ázsia Expressz 2-nek.

Az út során helyükre kerültek a dolgok bennem…

: Korábban kapkodósabb, türelmetlenebb volt?

D. Zs.: Ismeri ezt a világot… Ebben nagyon sok a manír, sok olyan dolog van, amit az ember felvesz, pláne, ha huszonkét éve dolgozik a médiában. Ázsiában teljesen önmagam lehettem és igazság szerint ismét összebarátkoztam önmagammal.

: Volt igazi mélypontja a verseny alatt?

D. Zs.: Rengeteg, de főleg fizikai értelemben. Elég sok sérüléssel küzdöttem szinte végig.

Volt másodfokú égési sérülésem, és egy baleset után közölte az orvos, hogy még ott meg kellene műteni a lábujjamat.

Nos, ezt nem vállaltam, mert az egyet jelenthetett volna a feladással, az pedig szóba sem jöhetett… Gyakorlatilag úgy csináltam végig a menetelést és a kőkemény feladatokat, hogy csillagokat láttam a fájdalomtól.

És ezeket olvastad már?