SZTÁRDZSÚSZ

Itt az igazság: Ezért tartoztatták le Kozsót Amerikában

Az énekes 39 napon át élt rettegésben egy floridai börtönben, miután a repülőtéren elfogták. Ez volt a baj.
  • Szerző: Buster

Ahogyan arról a Blikk beszámolt, az énekest idén január elsején letartóztatták, amikor megpróbált belépni Amerikába, hogy egy kis pihenéssel kezdje az újévet. Kozsot 39 napon át tartották fogva egy floridai börtönben. A bíró végül bocsánatot kért tőle miután döntött a szabadon bocsájtásáról, de Kozso azóta is képtelen feldolgozni a vele történteket.

"Három napig telefonálni sem tudtam, mert a századik voltam a sorban és naponta csak egy- két órát lehetett használni az egyetlen készüléket. Először ráadásul azt sem tudták eldönteni, hogy hová kerüljek, így tévedésből a kemény bűnözök közé tettek és csak később vittek fel egy emelettel feljebb"

- kezdte Kozso szerda reggel Balázséknál. A Szomorú szamuráj ráadásul komoly veszélyben volt, hiszen elvették gyógyszereit melyeket az évekkel ezelőtti agyvérzése miatt kell szednie.

"Azonnal elvették a gyógyszereimet és nem is kaptam vissza. Ráadásul az agyérzésem után elfelejtettem angolul és a mai napig nem tért vissza igazán a tudásom, így nem is sikerült megértetnem magam a börtönben. 

Ennek következtében sokat romlott az állapotom

- mondta a Rádio1 reggeli műsorában Kozso, akinek ügyvédje is bejelentkezett. Peter Ronai feltárta, miért is került bajba ügyfele.

"Kozsónak korábban volt zöldkártyája és Amerikában kellett volna maradnia hosszabb ideig, de ő ezt nem tartotta be. Rájött, hogy nincs rá szüksége és mondjuk ki: le..arta! Visszautazott Magyarországra és amikor most visszatért, igényelt egy vízumot, amit meg is kapott. A reptéren csak azt látták, hogy valami gond van a zöldkártyával és azt hitték, becsapja őket"

- mondta a jogi képviselő, aki perre viszi Kozso ügyét és kártérítést követel az Egyesült Államoktól.

 

 

És ezeket olvastad már?