SZTÁRDZSÚSZ

Horrorvakáció, megrázkódtatások sora érte a magyar sztáranyukát

Szállodáról szállodára vándorolt a négytagú család. Czippán Anették hat nap alatt négy különböző apartmant béreltek ki.
  • Szerző: ripost

Borzasztó napokat élt át Czippán Anett, aki két kisfiával, Olivérrel, Somával és a párjával utazott el múlt héten Görögországba. A család szerdán este érkezett meg Halkidikíre, még ki sem csomagoltak, amikor hirtelen elsötétült minden. Pokoli vihar csapott le a félszigetre. Az égiháború óriási pusztítást hagyott maga után. Többen életüket vesztették, épületek rongálódtak meg, az orkán erejű szél gyökerestül csavarta ki a fákat.

„Bentről néztük végig, mi történik és borzalmas érzés volt. Ilyet még sosem éltem át!” – mondta megtört hangon a %Ripost%-nak a tragikus este után Anett, aki akkor hozzátette: „Nem tudjuk, hogy mi lesz, kivárunk. Lehet, továbbállunk egy másik apartmanba, mert se áramunk, se vizünk nincs" - mondta el Anett, aki két hét szabadságot vett ki, hogy Görögországban pihenjen a családjával.

A család végül elmenekült a tragédia helyszínéről, Korfu felé vették az irányt. Merész döntést hoztak, hiszen akkor még azt sem tudták, aznap hol hajtják majd álomra a fejüket. Anett útközben az interneten próbált megfelelő szállást találni a családjának. Szerencsére gyorsan talált is egyet, amibe a képek alapján teljesen beleszeretett. Azt hitte, végre fellélegezhet, de csak ezek után jött az újabb hidegzuhany.

Kimondom nyíltan, szörnyű volt! Dohos, penészes volt a szoba, és nem is éreztük magunkat biztonságban. Pedig a képek alapján tökéletes tengerparti szállásnak tűnt

- mesélte a %%-nak Anett, aki hozzátette, furcsállta a foglaláskor, hogy a csúcsidő ellenére rengeteg a szabad szoba az apartmanban, de ennek nem tulajdonított nagy jelentőséget.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés,

„Elképedtünk, amikor megláttuk, hogy az apartmanegyüttes egy óriási szikla tövében fekszik."

A házunk pedig éppen a hatalmas szikla aljában volt, így a tetejéről bármikor legurulhatott volna egy kő. Egyszerűen életveszélyes volt! Ráadásul a történtek óta tele vagyunk parával

- mondta el Anett.

Így család egy órával később tehát ismét költözni kényszerült...

A további részleteket elolvashatod a %% napilap keddi számában! Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?