SZTÁRDZSÚSZ

Hangosan zokogtak: itt vannak a részletek Tóth Gabi szüléséről

Tóth Gabi és Krausz Gábor is azt mondják: nem mindennapi élmény, ami a szülőszobában történik – és elképesztő élmény szülőnek lenni.
  • Szerző: Ripost

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor boldogsága nem is lehetne nagyobb: megszületett kislányuk, így teljes lett a család! Ráadásul a pici, fekete hajú, barna szemű babától teljesen odáig vannak, és nemcsak ők, hanem a rokonok, barátok szerint is csodaszép a pici.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

“December 3-án a mínuszokkal és a hóval a mi kislányunk is megérkezett. Most lettünk igazi család” - mondta Gábor a Storynak. Az újdonsült apuka szerint Gabit felkészítették arra, hogy korábbi betegségei, műtétei miatt valószínűleg majd császármetszéssel kell világra hoznia gyermekét, ami így is lett.

„Császárral szültünk, én ezelőtt egyetlen egyszer jártam műtőben. Pontosabban túlzás, hogy jártam, hisz vittek, mert aludtam már. Most különleges élmény volt beöltöztetve állni és végignézni, ahogy a feleségem hasából kiemelik Hannarózát” - emlékezik vissza a büszke apuka.

Gabi tartott tőle, hogy hogyan viseli majd a szülést, de jobban ment, mint várta: annyira boldog volt, hogy férjével együtt el is pityeredtek.

“Mi ketten Gáborral a műtőben zokogtunk, a népes család, a szüleim, a testvérem, Vera meg a folyosón…” - vallotta be Gabi.

És ezeket olvastad már?