SZTÁRDZSÚSZ

Kártyapartin árulták Gáspár Evelin pucér fotóit

Gáspár Győző idősebbik lányát, Evelint az unokatestvére figyelmeztette, mit művel az expasija.
  • Szerző: ripost

Gáspár Evelin egy év után szakított a párjával, ám az elválás nem volt túl békés, sőt! Mint kiderült, az exe titokban több alkalommal is lefotózta, amikor öltözködött vagy éppen fürdött. Ezeket az intim fotókat árulta pénzért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Evelin sokat csadott az elmúlt időszakban

Gáspár Evelin sokat csalódott az elmúlt időszakban
Fotó: Ripost

„Elég érdekes egy évem volt, nagyon sok mélyponttal. Próbálom úgy kezelni, hogy kellett vele találkoznom, hogy megtanuljam ezeket a bizalmi dolgokat” – kezdte a videóinterjúban Evelin.

„Most tanította meg nekem a sors, hogy egyáltalán ne bízzak meg senkiben, mert mindenki, akinek adod a kezedet, vállból fog venni, és hátba szúr. Ezt a legutóbbi párkapcsolatomban sikerült megtapasztalnom. Segítő kezet nyújtottam neki, és hátba szúrt, ezt nem vártam tőle. Tiszta szívvel voltam felé, szerettem őt” – magyarázta a Evelin, aki hozzátette, hogy szerinte a maga módján, de az exe is szerette őt. „De a végén nagyon csúnyán megbántott. Olyan patkány húzásai voltak, nagy tanulópénzt fizettem” – tette hozzá Győzike idősebbik lánya, aki bevallotta, lelkileg nagyon sokat bántotta egykori szerelme. Azt azonban nem tudja, hogy a kapcsolatuk alatt félrelépett-e.

„Azt nem tudom, hogy megcsalt-e, de december 23-án azon kaptam, hogy az exével irkált, akivel előttem öt évig volt együtt. Elég sokat, és ő volt a kezdeményező, képeket küldözgetett tőlünk, az én házamból, rólam. Nekem ez olyan fura, beteges.”

Mint kiderült, a pasi pikáns képeket is lőtt titokban Evelinről, ebből akart pénzt szerezni szakításuk után.

„Rokoni körömbe elkezdte pénzért árulni a képeket. Beengedtem a családomba, és ezt csinálta velem. Unokatesóm hívott fel, hogy kártyaparti volt, és elfogyott a pénze, ott árulta a képeimet. Nagyon kivagyok a férfiaktól” – fakadt ki Evelin, aki azt is elárulta, büszke magára, amiért felismerte, hogy a történtek miatt sincs jól, és segítségre van szüksége: már jó ideje pszichológus foglalkozik vele.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?