SZTÁRDZSÚSZ

Teljesen kikészült: zokogott a kamerák előtt Gáspár Evelin

Gáspár Evelin exbarátja zsarolásának áldozata lett. A férfi titokban meztelen fotókat készített Győzike idősebbik lányáról. Ezekkel akar bosszút állni a szakítás miatt.
  • Szerző: ripost

Életveszélyesen megfenyegették: zokogva vallott a történtekről Gáspár Evelin. Mint ismeretes, Győzike nagyobbik lányának januárban ért véget az 1 éves párkapcsolata, az exbarát pedig most bosszút állt. A férfi pénzért árulja Evelin meztelen fotóit az interneten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zokogott a kamerák előtt Gáspár Evelin (Fotó: TV2)

„A magánéletemet sosem tettem ki a médiában. Nem akartam hatalmat adni az embereknek, hogy ilyen csúnyán elbánjanak velem. Azt gondolom, ha szeretek valakit, az nem bűn. Két hónapja, januárban szakítottunk, és most ezt csinálja velem. (...) Próbál lejáratni, meggyalázni” – magyarázta Evelin.

„Én szerelmes voltam belé, de ez idővel elmúlt. Mégis ezt kapom tőle. Számomra ez felfoghatatlan. Mire jó ez? Lelkileg, verbálisan bántalmazni a másikat? Ha valóban szeretek valakit, azzal nem teszek ilyet” – folytatta Győzike lánya, aki elmondta, hogy az egyik fotón például a melle is jól látszódott.

A minap ráadásul meg is fenyegették: az exe családja telefonon hívta fel Evelint. Ezután ment el a rendőrségre feljelentést tenni.

„Nagyon megvisel, hogy bántanak, és visszaélnek ezzel, hogy ismert vagyok, és próbálnak lejáratni” – tette hozzá már sírva.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?