SZTÁRDZSÚSZ

Gabriela Spanic: Andrei előtt minden ajtó nyitva áll Mexikóban

Gabriela Spanic nem csak azért tért vissza boldogan Budapestre, mert újabb lehetőséget kapott arra, hogy színpadra lépjen a Dancing with the Stars-ban.
  • Szerző: Buster

Gabriela Spanic és Andrei Mangra tavaly a Dancing with the Stars első szériája alatt kötöttek életre szóló barátságot. Akkor a fiatal táncos volt a venezuelai szupersztár táncpartnere és egészen a második helyig jutottak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gabriela Spanic

Gabriela Spanic és Andrei Mangra (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

A színésznő a műsor után meg is hívta Andreit mexikói otthonába, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy igazi szappanopera színészt faragjon a jó adottságú, spanyolul kifogástalanul beszélő táncosból. Végül ez csupán terv maradt, mert az élet, vagyis a koronavírus közbeszólt.

„Andrei a műsor után eljött hozzám Mexikóba és nagyon jól érezte magát. Tulajdonképpen vakáció lett a látogatásból, mert sajnos a tervemnek, hogy bevezetem őt a szappanoperák világába, keresztbe tett a koronavírus-járvány” - magyarázta a -nak Gabriela Spanic, aki még most is hisz abban, hogy Andreiből remek színész válhatna Mexikóban.

Fotó: Knap Zoltán / Bors

„Akkoriban minden leállt, nem voltak válogatások és forgatások sem. Andrei két hónapig várt, de végül haza kellett jönnie. Ugyanakkor azt gondolom, szép jövő előtt állhat, mint színész, ezért az ajtók nyitva állnak előtte Mexikóban, ahogyan az én házam kapuja is” - jelentette ki a világsztár, aki természetesen nagyon boldog, hogy újra találkozhatott a fiatal táncossal, ahogy annak is örül, hogy vele és Tóth Andival táncolhat majd szombat este a TV2 élő show-jában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?