SZTÁRDZSÚSZ

Felháborodott Gesztesi Károly családja: „Soha nem hantolják ki onnan édesapámat!”

A legendás magyar színész fia értetlenül áll a felröppent hír kapcsán. Nem szeretnék megbolygatni Gesztesi Károly végső nyughelyét.
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő hír látott napvilágot csütörtökön, a Blikk ugyanis úgy értesült, hogy egy évvel Gesztesi Károly temetése után rokonai újra szeretnék temetni a színészt, és „Budakalásznál sokkal méltóbb nyughelyet találni a számára”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors utánajárt a meglepő felvetésnek, hiszen nemrégiben már Gesztesi sírkövének készítéséről szóltak a hírek. Az elhunyt színművész egyik fia, Gesztesi Márkó villámgyorsan helyre is tette a dolgokat.

Gesztesi Márkó (Fotó: Bors / Czerkl Gábor)

„Hihetetlen, hogy ilyen hírek látnak napvilágot, és az is, ha valaki ezt valóban lenyilatkozta. A családtagjaim közül senki sem beszélt ilyesmiről, még csak gondolatban sem merült ez föl, és úgy tudom, Németh Sándor sem mondott ilyet” – mondta a lapnak Márkó, aki nem érti, hogy kaphatott ez a hír szárnyra, ugyanis a budakalászi nyughely édesapja kérése volt.

Gesztesi Sírja (Fotó: Bors)

„Papika kívánsága volt, hogy egyszer majd ott temessük el, s hogy mindig a családja és a szeretett háza közelében ma­radjon. Ez sajnos idejekorán bekövetkezett, de kérdés sem volt számunkra, hogy teljesítjük az akaratát, és azt soha meg nem másítjuk. Soha nem hantolják ki onnan édesapámat, senki nem nyúlhat a sírhoz!” – mondta ingerülten a má­sodszülött Gesztesi-fiú.

Gesztesi Márkó tehát tiszta vizet öntött a pohárba, ami a színész újratemetéséről szóló pletykákat illeti. A Bors Németh Sándort is megkereste az újratemetés kapcsán, de asszisztensével csak annyit üzent, nyugalmat sze­retne, és nem kíván erről nyilatkozni.

És ezeket olvastad már?