SZTÁRDZSÚSZ

Ezért hordja mindig ugyanazt a fürdőruhát az 55 évesen is dögös színésznő

A Szex és New York Carrie Bradshaw-ja évek óta ugyanazt a fürdőruhát hordja, ha strandolni megy, hogy a paparazzók ne tudják eladni a róla készített képeket.
  • Szerző: The_M

Hollywood történelmének egyik legnagyobb divat- és stílusikonjaként tekintenek Sarah Jessica Parkerre, ám ha strandolásról van szó, akkor nem ő diktálja a trendet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2020 június (Fotó: Northfoto)

Az 55 éves színésznő 2015 óta ugyanabban a fürdőruhában megy le a New York melletti Hampton-vidék óceánpartjára. Az egyébként igencsak dögös fekete fürdődresszhez nemcsak azért ragaszkodik, mert remekül áll neki, hanem mert így kibabrálhat a lesifotósokkal.

2019 (Fotó: Northfoto)

A paparazzók és a többi strandoló ugyanis minden alkalommal megörökítik, ahogy a homokban könyvet olvas, vagy lepakolja a strandfelszerelést. Viszont, nehezebben eladhatóak a róla készült képek, ha mindig ugyanabban a fürdőruhában van, ugyanis nehéz bizonyítani róluk, hogy friss fotók.

2015 (Fotó: Northfoto)

Általában csak a nála lévő aktuális könyv alapján sikerül igazolni a képek frissességét, de Parker módszere állítólag működik, és mindig napokba telik, mire gazdára találnak a róla lőtt lesifotók. Miközben Amerikában és Angliában néhány óra alatt eladnak minden hírességről készült képet a sajtónak a paparazzók.

2020 augusztus (Fotó: Northfoto)

A Szex és New York sztárja nem az egyedüli, aki alkalmazza ezt a ruhás trükköt. Daniel Radcliffe anno hónapokon át minden este ugyanolyan pólóban lépett az utcára, hogy szabotálja a fotósok munkáját.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?