SZTÁRDZSÚSZ

Ezek a sztárok jártak a legismertebb madámhoz!

Fény derült Hollywood több mint két évtizedes titkára. Kiszivárgott az Álomgyár legkeresettebb kerítőnőjének titkos ügyfélköre.
  • Szerző: rotor

Heidi Fleiss-től évtizedek óta rendelnek lányokat Hollywood leghíresebb emberei. Hogy pontosan kik, azt idáig csak a madám és a neki dolgozó lányok tudták. Az ügyfélkörét egy fekete könyvben vezeti, amiből most rengeteg név szivárgott ki, egy ismeretlennek hála. 

Nicolas Cage, Jack Nicholson, Johnny Depp, George Lucas, a Playboy-tulajdonos Hugh Hefner, a rocker Billy Idol mind a tagjai annak az elit körnek, akiket Fleiss lányai kényeztettek az évek során. Bár maga a madám úgy fogalmazott a nevek kiszivárgásakor, hogy valóban üzleti kapcsolatban áll vagy állt az említett urakkal, de nem prostituáltakat közvetített nekik. Csupán olyan nőket, akik segítettek feldobni a hangulatot a sztárok partijain.

Fleiss-ről azonban több bírósági eljárás során bebizonyosodott már, hogy testükből élő lányokat futtat. Szóval nehezen hihető a magyarázkodása.

Főleg úgy, hogy a listán nemcsak nevek vannak, hanem az is, hogy ki mit szeret, és az egyes alkalmakkor milyen lányokat kért. Charlie Sheen például a 18 éveseket szereti szurkolólánynak öltözve... A sor még hosszan folytatódik a világ leggazdagabb klienseivel. Az örömlányok alkalmanként 420-840 ezer forintnyi összeget kértek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?