SZTÁRDZSÚSZ

Ez szörnyű, holttesthez riasztották a magyar sztárt, íme a részletek...

Élete legfelkavaróbb élménye volt.
  • Szerző: Doris

Élete legfelkavaróbb élményéről mesélt a #Bochkor című műsor felvételén Tornóczky Anita, aki köztudottan nagy állatvédő, a mentésükkel is foglalkozik. Anitát egy olyan házba riasztották, ahol 3 vicsorgó kutya és egy cica is volt, előbbiek gazdájuk holttestét őrizték...

"Az egyik kolléganőm hívott, hogy tőlem kétutcányira nem tudnak bemenni a hatóságok egy halott férfihez, mivel három vicsorgó kutya őrzi a testét. Elképesztő körülmények uralkodtak a házban, tele volt szeméttel és kutyaürülékkel. A mentők és a rendőrök sem mertek bemenni, egyrészt az ingerült kutyák miatt, másrészt a bűz okán. Én már megszoktam az erős ammóniaszagot, ezért rögtön be tudtam menni. Az állatok a hátsó szobában voltak, a holttest körül, nem volt egyszerű a helyzet, mivel az ablakok be voltak szögezve, a villanykapcsolót pedig sokáig nem találtuk, így nem lehetett látni"

- részletezte a Blikknek a szörnyű esetet az egykori műsorvezető.

Anita feladata az volt, hogy eltávolítsa az állatokat a holttesttől, hogy az orvos megvizsgálhassa. Elmondása szerint a számos nehezítő körülmény mellett a test megközelítése volt a legnagyobb kihívás.

"Szörnyű volt, át kellett lépnem a testen, hogy közelebb kerüljek az állatokhoz. Ez persze nagyon megviseli az embert. Spirituális beállítottságú vagyok, ezért meggyőztem magam, hogy ez már csak egy üres test, így sikerült elég lelkierőt gyűjtenem. Kutyatáppal elcsalogattam a kisebbik állatot, a másikat is meg tudtam fogni, azonban a legnagyobbat nem lehetett, gyakorlatilag ráfeküdt a testr­e. Volt egy cica is a házban, azóta mind a négy állat elkerült a helyről, az Illatos úti kollégák elszállították őket."

A két pici kutyus szerencsére jó lelkiállapotban van, ha rendbe jönnek, bárki örökbe fogadhatja őket. A nagyobbat sajnos nagyon megrázta gazdája halála, de Anita nem csügged, azt tervezi, hogy ő maga gondoskodik róla ezután.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?