SZTÁRDZSÚSZ

Ez már háború: MC Hawer nyílt levélben üzent Gáspár Beának

Az egész úgy indult, hogy a Gáspár család balesete után MC Hawer egy meglehetősen ízléstelen bejegyzést tett közzé, amit később eltávolított. Bea asszony később egy videóban osztotta ki a mulatós énekest.
  • Szerző: Doris

Továbbra sem csitulnak az indulatok Gáspár Bea és MC Hawer között, igaz, erről leginkább a mulatós énekes tehet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Történt ugyanis, hogy a Gáspár család szerdai autóbalesetéből Hawer megpróbált viccet csinálni. Kiírta a Facebookra, hogy Győziék épp a Ga-Spar nevű áruház megnyitójára siettek, amikor karamboloztak. Később persze rájött, hogy roppant ízléstelen dolgot művelt, ezért eltávolította a bejegyzést. Csakhogy túl későn.

Fotó: Sulyok László

Győzőék ugyanis látták a posztot, Bea pedig egy videóban osztotta ki az énekest, felhozva korábbi alkoholproblémáit. Nos, itt még nem ért véget az adok-kapok, Hawer most egy nyílt levélben üzent Bea asszonynak.

„Kedves Bea! Én elhiszem, hogy lelkiállapotod instabillá vált és emiatt butaságokat beszélsz.De. Ez nem jogosít fel arra, hogy más embert becsületében megsérts. Azt mondod e videóban, hogy bántott téged egy Ga-Spar-os poszt.Hidd el, nem rosszindulatból raktam ki, hanem viccnek szántam.Elismerem, máskor poén lett volna, jelen esetben azonban nem volt az. Ahogy felébredtem rögtön töröltem is. De mégis láttad” – kezdte az énekes, aki azt is kikérte magának, hogy Bea celebnek titulálta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?