SZTÁRDZSÚSZ

Éveken át élt életveszélyben Csepregi Éva

Csepregi Éva régóta alvásproblémákkal küzd, ami korábban nemcsak furcsa hallucinációkhoz vezetett, de néhányszor az életét is veszélybe sodorta.
  • Szerző: MMB.

A legendás énekesnő pörgős életvitele miatt nem mindig tudta kipihenni magát, folyamatos fáradtsága sokszor életveszélybe sodorta őt.

Csepregi Éva ugyanis rendszerint álmosan ült be a volán mögé, amivel nemcsak saját, de mások életét is kockáztatta. Egy furcsa látomás azonban ráébresztette arra, mennyire felelőtlen volt - írta meg a hot! magazin.

Régen volt, azért merem elmesélni, de volt olyan látomásom is, amikor rózsaszín vízilovakat láttam feküdni az úton. Nem is igen járok már egyedül, de ha ez nem megoldható, és egymagam vagyok, akkor éjszaka már nem ülök autóba

 - emlékezett vissza Éva, aki alvásproblémáira sokáig kereste a megfelelő gyógymódot. Végül megtalálta a megoldást, ami azonban nagy fájdalommal jár.

Mindig is sokat foglalkoztatott, hogy mi lehet a megoldás. Sokszor jártam korábban orvosnál is, de az altatóktól félek, inkább az alternatív gyógyászatban hiszek. Ha fáj, az jó, mert akkor beindulnak az öngyógyító mechanizmusok.

Ám ez egy hosszú kúra, amit időről időre meg kell ismételni. Most egy kicsit ráérősebb napokat élek, így heti rendszerességgel eljárok egy-egy ilyen kezelésre - árulta el a Neoton énekesnője.

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?