SZTÁRDZSÚSZ

Erre számíthat ma este zsűritársaitól Stohl András

A múlt héten távol maradt, de ma este kiderül, hogyan szerepel majd Stohl András mint zsûritag a Sztárban Sztárban.
  • Szerző: Ripost

Till Attila és Liptai Claudia is nagyon várják, hogy régi barátjuk és kollégájuk, Stohl András végre elfoglalja helyét a Sztárban Sztár ítészei között.

Titkon talán sokan abban reménykednek, hogy a karcos humorú Claudia néha beleköt majd Buciba, de az egyetlen női ítész, akár csak a műsorvezető, átérzik András nem is olyan egyszerű helyzetét.

Nem elég, hogy új szerepbe kell beletanulnia, de színházi elfoglaltságai miatt ki is maradt a legelső, bemelegítő adásból.

Tilla szerint egyébként jót tesz majd a Sztárban Sztár Stohlnak.

"András esetében arról van szó, hogy ő egy nagyon tehetséges ember, aki képes öt perc alatt alkalmazkodni bármilyen szituációhoz. Abban azért biztos vagyok, hogy nagyon meg fog lepődni, mert ez egy nagyon élénk, gyors és laza műsor.

Nagyon fogja élvezni abban biztos vagyok. Szerintem az egész heti őrület után, amiben pörög, a Sztárban Sztár zsűrijében fogja kipihenni magát.

Szerintem ő lesz az a karakter, aki bár benne van a marháskodásban, de igazán szakmai szemmel fogja bírálni a produkciókat, hiszen színészként ő az átváltozás mestere.

Liptai Claudia régóta ismeri Stohl Andrást, de nagyon kíváncsi lesz az esti alakítására.

"Bucit 1200 éve ismerem és biztos vagyok abban, hogy nagyon jól fogunk együtt működni a műsorban.

Nem fogom osztani, rendes leszek. Szerintem nagyon fog izgulni, hiszen ez egy teljesen más, új szerep lesz, amiben nagyon nehéz ám hirtelen flottnak lenni.

Az viszont biztos, hogy András intelligenciáját, tehetségét nagyon tisztelem és szeretem. Szerintem nagyon jó lesz a zsűriben, kemény lesz, ami az ő karaktere

- mondta Lipati Claudia

És ezeket olvastad már?