SZTÁRDZSÚSZ

Elszabadult a pokol a TV2 stúdiójában

Erről most ismét Majka és Tilla tehet. Egy biztos, kiváló párost alkotnak a mûsorvezetők.
  • Szerző: bdf

Minden idők leggyorsabban beszélő kvízjátékosai érkeztek péntek este a Bezár a bazárba!

A budapesti testvérpár, Zsófi és Misi a kamerák előtt vallották be, hogy hipnózist is bevetettek, hogy a beszédük érthető legyen a műsorvezetők számára is. Majkának többször tátva maradt a szája, Tilla pedig azzal viccelődött, hogy megérkeztek az első földönkívüliek a műsorba.

"Egy totális fekete lyukba kerültünk, mert azt az infót kaptuk rólatok, hogy ti vagytok a világ leggyorsabban beszélő emberei. Ami ötvözve azzal, ahogyan mi beszélünk Tillával: egy egészen más nyelvet, mint a magyar, akkor a tévénézőknek gyakorlatilag feliratozni kell majd a műsort - mondta rögtön Majka.

Gyakoroltunk egy társas, mikrofonos, webkamerás megoldásban, hogy lassan beszéljünk, amiben volt hipnózis is

- szabadkozott Zsófi, miközben Tilla ezúttal sem tudta fékezni magát, jókat derült a pároson. Amikor pedig egy drónt hoztak ki a bazárból, elszabadult a pokol.

"Kicsit Men in blackes a szitu, nekem itt kezd gyanús lenni valami. Ez egy drón. De tudom, félve mondod ki, hogy ne derüljön ki, ti is egy ilyennel érkeztetek – jegyezte meg nevetve Tilla. De persze a találkoztak-e már az űrlényes filmekből is ismert Will Smith-el beszólogatások sem maradtak el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?