SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő, mire készül a magyar énekes

A 2017-es adventi koncertsorozat állomásain belül harmadik alkalommal ad ünnepi koncertet a MOM Kulturális Központban.
  • Szerző: ripost

Pál Dénes a zenekarával és – idén először – vonósnégyessel kiegészülve áll színpadra. A klasszikus karácsonyi slágerek mellett Pál Dénes saját, szívéhez közel álló dalai is felcsendülnek majd.

„Elmondhatom, hogy hagyománnyá nőtte ki magát a koncertsorozat. Immáron harmadik alkalommal lépünk színpadra a MOM Kulturális Központban” – kezdte a %%-nak az énekes.

„Minden évben változtatunk. Ezúttal a zenekar kiegészül egy vonósnégyessel, áthangszereltük a dalok felét. Nemcsak karácsonyi, hanem saját szerzemények is más zenei köntösbe lesznek bújtatva. Idén is lesz meglepetésvendég, akinek a nevét egyelőre nem árulhatom el” – mondta a %%-nak Pál Dénes, aki barátnőjével együtt lázasan készülnek a karácsonyra.

 „Nagyon várjuk a karácsonyt. Már elkezdtük feldíszíteni a lakást. Illatos gyertyákat és mindenféle apró díszeket is vettünk már. Persze a karácsonyfát majd 24-én díszítjük fel.”

December 18-án, hétfőn 22:40-től pedig az M2 Petőfi TV nézői láthatják különleges felállással Pál Dénest az Akusztik műsorban, ahol a karácsonyi tematikus adásban Dallos Bogival is énekel egy duettet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?