SZTÁRDZSÚSZ

Elárulta, így szeretne szülni L.L. Junior párja

L.L. Juniort kitiltották a rendelőből, még az előtérbe sem teheti be a lábát. A járvány miatt nem kísérheti el állapotos feleségét az orvosi vizsgálatokra.
  • Szerző: angie

A koronavírus szinte mindenkit rosszul érint, ám akadnak olyanok, akik számára mégis tartogatott valami jót. Ilyen például Körtvélyessy Kinga, aki a koronavírus-járvány kezdetén tudta meg, hogy anyai örömök elé néz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: L.L. Junior

Amikor berobbant a járvány ő is megijedt, főleg mivel a szabályzások miatt párja, L.L. Junior nem lehet mindig mellette a vizsgálatok során. Kinga már félidőben jár, így egyre inkább tudatosul benne, hogy hamarosan édesanya lesz, de a szülés nem olyan lesz, ahogyan azt tervezte. Kinga a -nak mesélt az érzéseiről, vágyairól, de még azt is elárulta, hogyan szeretné világra hozni kislányát.

„Lelkileg megvisel, hogy Laci nem lehet velem az orvosi rendelőben, de még ultrahangos vizsgálatokon sem, pedig csodálatos végigkísérni a kislányunk, Lili fejlődését. Azért viszont hálás vagyok, és szerencsésnek mondhatom magunkat, hogy a kicsi első szívhangját még Laci is hallhatta. Most a terhességem felénél tartok, de a legtöbb vizsgálaton csak egyedül vehetek részt. Kezdetben az előtérig még elkísérhetett Laci, de ma már erre sincs lehetőség” – árulta el Kinga, aki amellett, hogy jobban örült volna, ha minden pillanatot megoszthat Juniorral, ám így is biztos benne, hogy a rapper máris odáig van a piciért.

Esténként azt találgatják, vajon kire fog hasonlítani Lili, de amennyire ez lehetséges, már a szülés pillanatit is előre megtervezték. „Laci gyakran elérzékenyül, könnyezve ad hálát Istennek a kisbabánkért. Nagyon reméljük, hogy szeptemberre minden megoldódik, mérséklődik a járvány és a karantént is feloldják. Amennyiben így lesz, a szülőszobán velem lehet az anyukám és Laci anyukája is. Mi nem tervezünk amolyan apás szülést, Laci kint a folyosón fog várakozni, míg megérkezik Lili. Lelkileg nagyon sokat jelentene a közelsége és legbelül tényleg abban bízom, hogy ez így is lesz” – fogalmazta meg vágyát Kinga, aki a karanténnak miatt jóval hamarabb koncentrálhat az anyaságra.

„Minden rosszban van valami jó. Mielőtt megtudtam, hogy várandós vagyok nagyok sokat dolgoztam, rengeteg emberrel találkoztam a munkám során. Tartottam attól, hogy nem lesz könnyű ebből a tempóból visszavenni és csakis az anyaságra koncentrálni. A koronavírus, illetve a karantén ezt is megoldotta, hiszen az elmúlt lassan két hónap már a lassításról és az átszellemülésről szól” – állapította meg Kinga, aki nagyon jól viseli állapotát.

 

 

És ezeket olvastad már?