SZTÁRDZSÚSZ

Egy hónapot kapott: Ezzel a módszerrel fogyott le az EDDA frontembere

Pataky Attila jókat evett, mégis sikerült 5 kilótól megszabadulnia egy hónap alatt.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról néhány hete beszámoltunk, Pataky Attila  az elmúlt egy hónapban szigorú szabályok mentén készült a május 25-i EDDA- nagykoncertre.

Szó szerint ultimátumot adott zenésztársainak: súlyfelesleggel nem engedi színpadra állni őket. Attila a %RIPOST%-nak elárulta, a vasszigor meghozta a várt hatást. Többszöri mérlegelés után büszkén állíthatja, készen áll a banda. A frontember saját magával is szigorú volt, de bevallotta, még a diéta alatt sem vonta meg magától a finom falatokat.

"Megtörtént a mérlegesés, mindenki hozta a formáját, aminek nagyon örülök. Nekem is sikerült 4 és fél kilótól megszabadulnom, és máris sokkal jobban érzem magam”

– kezdte büszkén Attila, aki arra is nagyon odafigyelt, hogy a diéta ne menjen az egészsége rovására.

"Félreértés ne essék, nem koplaltam, hiszen energia nélkül sem lehet zúzni a színpadon. A titok az, hogy elhagytam a köreteket és a kenyeret. A lábszárpörköltet csak uborkasalátával fogyasztottam, és ez bevált”

– mondta az énekes, aki a bandával több mint egy éve készül a nagykoncertre, ami merőben más lesz, mint az eddigiek, igazi metál. Kondi nélkül képtelenség lenne végigcsinálni, ezért is fújt Attila időben riadót. 

Ha szeretnéd megtudni, hogy a többiek milyen eredménnyel zárták a kényszerfogyókúrát, olvasd el a %% pénteki lapszámában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?