SZTÁRDZSÚSZ

Durva: negyvenkét kilóra fogyott a megcsalt Vasvári Vivien!

A celeb depressziós volt a válás miatt, de egyéb meglepő részleteket is elárult.
  • Szerző: Ripost

Kitálalt a Blikknek a fájdalmas szakításáról Fecsóval Vasvári Vivi:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nyomasztott, hogy korábban nem adtam ki ezt magamból. Csak hallgattam, és tűrtem a sok hazugságot ezzel kapcsolatban. Azzal, hogy leírtam mindent, végleg magam mögött hagyom a múltat. Úgy érzem, most, hogy kiírtam magamból ezeket, kimondhatom, megbocsátottam Fecsónak, és elengedtem minden fájdalmat, sértődöttséget és rossz élményt. Megszabadultam attól a tehertől, ami eddig nyomta a vállamat, és semmi mást nem akarok, mint hogy engem ne bántson többé”

Itt még teljes volt az összhang.
Fotó: Facebook

Vivi azt is elárulta: kiderült, hogy Fecsó megcsalta.

„Erős vagyok, két kisgyerek mellett nem engedhetem meg magamnak, hogy összetörjek, a szakítás mégis megviselt. Depressziós voltam, nem tudtam enni, negyvenkét kilogrammra fogytam, és nem láttam a kiutat a bajból. Csak anyukám tudta, hogy emiatt kórházba kellett mennem, olyan szinten kimerültem idegileg és érzelmileg” – mondta el a lapnak a celeb, aki azt is hozzátette: videókat, és üzeneteket kapott másoktól arról, hogy mit művelt Fecsó.

A férfi azonban nem érti volt szerelme vádaskodását.

„Nem tudom, mi lehet Vivien célja, szerintem meggajdult. Érthetetlen, amit művel, nem is szeretnék ezekre a vádakra reagálni, csak annyit mondok, ha valaki ilyet tesz, azt mindig vissza is kapja”

A pár egyébként azóta sem vált el, folyamatosak a viták kettejük között.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?