SZTÁRDZSÚSZ

Döbbenetes, így bukott húszmilliót Csepregi Éva

Új gazdára talált Csepregi Éva tahitótfalui otthona. A Neoton Família énekesnője milliókkal olcsóbban szabadult meg a hatalmas háztól!
  • Szerző: BDF

Eladta tahitótfalui házát Csepregi Éva! A Neoton Família énekesnője közel húsz millió forintot engedett otthona a vételárból, hiszen eleinte 79 millióért hirdetett meg a hatalmas ingatlant, ám hamar 59 millióra mérsékelte az árat.

Csepregi először tavaly, szakítása után hirdette meg a házat, ahol sok szép évet élt le párjával. Az énekesnő a szakítás után bevallotta, az emlékek miatt képtelen tovább élni az óriási villában, amelyhez sok emlék köti… De nem ez az egyetlen ok: ő is belátta, hogy egy embernek túl nagy a 320 négyzetméteres, nyolcszobás, háromgenerációs ház, amelyhez egy 1400 négyzetméteres kert is tartozik.

Sokáig vacilláltam, de most már végleges a döntésem. Túl nagy a ház, és beláttam, hogy rossz benne nekem egyedül.

Valóban áron alul kínálom, de nem érdekel, csak sikerüljön végre már eladnom” – indokolta döntését a %%-nak Éva, amikor először nyilvánosságra került, hogy költözni készül. Az énekesnő részleteket nem szeretett volna elárulni arról, hogy mennyiért kelt el a ház, de arról szívesen beszélt, hogy örül, hogy új életet kezdhet.

A hír igaz, eladtam a házat! A hivatalos ügyintézés még nem tart abban a stádiumban, hogy mondhassak róla bármit is, de a nehezen túl vagyok

– magyarázta az énekesnő, aki végre fellélegezhet: hiszen sokat várt erre a pillanatra.

„Ez most egy újabb fordulópont az életemben! Örülök, hogy végre elkezdhetem tervezgetni a jövőt! Régóta erre vágyom! Rengeteg elképzelésem van az új otthonommal kapcsolatban. Nem szeretnék messzire költözni, továbbra is a Dunakanyar környékén keresgélek új otthon után!”

15 év után szakított
Csepregi Éva 2015 decemberében vallotta be, hogy 15 évnyi szerelem után véget ért párkapcsolata kedvesével, Attilával. A szakítás okait mai is homály fedi, de úgy tudni, hogy az egykori pár a történtek ellenére is jóban maradt egymással.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?