SZTÁRDZSÚSZ

Megrendítő vallomás: ezért fél az utcán Demcsák Zsuzsa lánya

Demcsák Zsuzsa a Bréking legújabb adásában elárulta: lánya rendszeresen felhívja őt telefonon, ha egy építkezés mellett halad el.
  • Szerző: Ripost

Kisebb vita alakult ki a LifeTV-n látható Bréking legújabb adásában Demcsák Zsuzsa és Ganxsta Zolee között! A műsorvezetők és vendégeik többek között arról is beszélgettek, mennyire van rendben, ha az építkezéseken dolgozó munkások a nők után fütyülnek és beszólogatnak nekik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Demcsák Zsuzsa szerint ez borzalmas dolog, ugyanis a lánya retteg, mikor egyedül sétál el egy építkezés mellett.

Demcsák Zsuzsa lányának rendszeresen beszólogatnak az építőmunkások

Demcsák Zsuzsa lányának rendszeresen beszólogatnak az építőmunkások (Fotó: LifeTV)

„Lehet, hogy a lányom utálni fog, ha ezt elmondom... Ő valahányszor elsétál az edzésére, ami egy jó 20 perces séta, mindig velem beszél telefonon. Ott sok építkezés van mostanában, a munkások pedig fütyülnek, beszólnak neki, megvárják, amíg elvonul, és addig mondják neki, míg látótávolságon kívül nem megy. A lányom pedig fél, és rohadtul nem érzi jól magát ebben. Kikérem magamnak, hogy azt mondjuk, hogy ez rendben van” – fogalmazott a Bréking tegnapi adásában a műsorvezető, aki főként Ganxsta Zolee-nak címezte a mondandóját, ugyanis a rapper szerint sokszor túlgondolják a nők azt, hogyha utánuk fütyülnek az utcán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?