SZTÁRDZSÚSZ

Családalapítás helyett szakított az RTL Klub egykori sztárja

Molnár Andrea már a gyermekvállalást fontolgatta exbarátjával, ám kapcsolatuk nem állta ki az idő próbáját. A táncosnő életébe máris új férfi lépett.
  • Szerző: MMB.

Molnár Andiért a Szombat Esti Láz című műsor óta férfiak százezrei epekednek, ám ő sosem vágyott holmi futó kalandra. Előző kapcsolatának sem a hűtlenség miatt lett vége, párjával sokkal prózaibb okokból szakítottak három év után - írta meg a Bors.

Mindent megtettünk, hogy megmentsük a kapcsolatunkat, de nem sikerült. Mindketten éreztük, hogy nem egy irányba halad az életünk.

"Szép lassan megfogalmazódott bennünk, hogy vége van" - árulta el az RTL Klub egykori sztárja, aki görög származású exével már a családalapítást tervezgette. A különválás fájdalmából azonban óriási boldogság lett. Rátalált egy újabb nagy szerelem.

"Nagyon rövid idő telt el, de az biztos, hogy komoly kapcsolatnak szánjuk. Hasonló az időbeosztásunk, ami nagy szerencse, mert a szokványostól eltérő napirendem mindig problémát jelentett az előző kapcsolataimban."

A tánc hozott össze minket egyébként, ugyanis a párom a barátaival egy esküvői meglepetésre készült, és engem kértek fel koreográfusnak.

"Talán nem sértődik meg, ha azt mondom, nem nagyon ment neki a tánc, így magánórákat vett tőlem, és ahogy a tánctudása csiszolódott, úgy mi is egymáshoz" - mesélte boldogon Andi, aki már össze is költözött újdonsült választottjával.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?