SZTÁRDZSÚSZ

Csak most derült ki a titok: egészségügyi probléma miatt járt Thaiföldre Sas József

A Jászai Mari-díjas színész tüdejének ugyanis jót tett a thaiföldi levegő.
  • Szerző: SZBD

Hiába óvták, Sas József is elkapta a koronavírust. A Jászai Mari-díjas színészt jelenleg kórházban ápolják. Barátja és kollégája, Heller Tamás nyilatkozott a -nak. Úgy tudja, a kabarékirály magánál van, és csak megfigyelésre tartják bent a kórházban, mégis nagyon aggódik érte, hiszen évek óta asztmával küzd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„A felesége is csak telefonon keresztül tud az orvossal beszélni, személyesen nem is lehet bemenni a kórházba. Úgy tudom, csak megfigyelik. Én Zsuzsival két napja beszéltem utoljára. Az éjjel csak egy üzenetet küldött, hogy neki és a lányuknak negatív lett a koronavírus-tesztjük. Egyszerűen elképzelhetetlen, hogyan tudott bekerülni hozzájuk vírus, amikor tényleg mindenki vigyázott rá. Ez borzalmas” – mondta el a -nak Heller Tamás, aki hozzátette, amit csak kevesen tudnak, hogy barátja évek óta asztmával küzd, és amikor két éve kétoldali agyvérzést kapott Thaiföldön, éppen emiatt az egészségügyi problémája miatt utazott oda.

Budapest, 2016. október 26.
Heller Tamás színész, előadóművész, dalszövegíró, érdemes művész a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Kállai Bori színművész, érdemes művész pályafutását idézték meg.
MTVA Fotó: Zih Zsolt

„Sokan azt hiszik, hogy rongyrázásból ment ki minden télen Thaiföldre, pedig az igazság az, hogy egy egészségügyi dolog miatt. Jóska jó pár éve asztmás, és amikor itt szmog van és rossz az idő, ez az ő tüdejének nem tett jót, elég sokat köhögött. Kicsit rendbe tette a külföldi levegő, és amikor hazajött, jobban volt” – tette még hozzá a színész.

És ezeket olvastad már?