SZTÁRDZSÚSZ

Brad Pitt és Angelina Jolie nem is akartak összeházasodni

Újabb titkokat árult el egy bennfentes Angelina Jolie és Brad Pitt házasságáról. Kiderült, hogy már az esküvőt se szerették volna...
  • Szerző: WM

Mint arról már a %% is beszámolt, hivatalossá vált Angelina Jolie és Brad Pitt válása. Sokan már azt is tudni vélik, hogy mi vezetett a szakításhoz, sőt már arról is lehetett olvasni, hogy kivel csalta meg Pitt a feleségét. A Bild egyik újságírója szeretné eloszlatni a kétes híreszteléseket, ezért több olyan személyes történetet is megosztott az újság olvasóival, amelyek a sztárpárral kapcsolatosak.

Már korábban is suttogtak a szakításról

Norbert Körzdörfer elárulta, hogy öt évvel ezelőtt Hollywoodban járt, ahol egy világhírű producer arról beszélt neki, hogy Brangelináék szét fognak menni. Norbert akkor ezen még jót nevetett, mert személyesen ismerte őket, és tudta, hogy ez nem történhet meg egy olyan álompárral, mint amilyenek ők. 

Mindig lobogott közöttük a szenvedély tüze. Talán túlságosan is...

- emlékezett vissza az újságíró, aki azt is elmesélte, hogy egy interjú során elárulták neki Joliék, hogy igazából sosem akartak összeházasodni. Elmondásuk szerint csak a gyerekek unszolása miatt álltak oltár elé. Angelina úgy gondolta, hogy nincs szükségük papírra ahhoz, hogy szeressék egymást. 

Brad, a hősszerelmes 

Norbert arra is pontosan emlékszik, amikor a sármos színész megosztott vele egy nagyon romantikus történetet. 

Egyszer fogtam magam Berlinben, felültem a Ducatimra, és meg sem álltam Prágáig. Csak azért utaztam négy órát, hogy megihassak egy pohár bort a nejemmel és megcsókolhassam őt.

- árulta el Brad Pitt, aki állítólag azt is hozzátette, hogy Angelina a legcsodálatosabb nő, akit csak el tud magának képzelni. Körzdörfer szerint Brad halálosan szerelmes volt a feleségébe. Ezt bizonyítja az is, hogy a színész minden nap ott ült a felesége kórházi ágya mellett, amikor dupla masztektómiát hajtottak rajta végre. 

Brad egész nap ott ült Angelina ágya mellett. Egy pillanatra sem hagyta magára...

Arról egyelőre senki nem tud semmit, hogy mi lesz a hat gyermekkel, kinél fogja őket elhelyezni a bíróság. De minden valószínűség szerint Angelina lesz a nyertese ennek az ügynek.

És ezeket olvastad már?