SZTÁRDZSÚSZ

Bódi Guszti: Beoltjuk magunkat, hogy jövőre szebb karácsonyunk legyen

A koronavírus Bódi Gusztiék karácsonyát is átírta, de a zenész gondoskodik arról, hogy jövőre minden a régi legyen.
  • Szerző: angie

Bódi Guszti és felesége, Margó egész évben nagyon odafigyeltek: csak maszkkal az arcukon mozdultak ki, sőt jó ideig nem is hagyták el az otthonukat, hiszen mind a ketten veszélyeztetettek korábbi betegségeik miatt. Fiuk, Bódi Csabi is óvta őket, alig látogatta a szülőket, ami utólag kiderült, nagy szerencse volt, hiszen a fiatal zenész elkapta a koronavírust.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

20200917 Budapest
Raktárkoncert
Bódi Margó és Bódi Guszti
Fotó: Czerkl Gábor (CZ)
Bors

Ugyan nem voltak durva tünetei, de Csabi betegsége a szüleit is megijesztette, miatta döntöttek úgy, hogy amint lehet, beoltatják magukat a vakcinával.

„Kezdetben bizonytalanok voltunk, rengeteg kérdés merült fel bennünk Margóval, de Csabi hatására is úgy döntöttünk, hogy fel kell vennünk az oltóanyagot. Ezt fogjuk tenni, beoltatjuk magunkat, hogy jövőre szebb karácsonyunk legyen és ne kelljen többé tartanunk a koronavírustól” – kezdte a -nak Bódi Guszti, aki imádja, hogy nagy családjuk van, de idén biztosan nem ülhetnek egy asztalhoz és nem látogathatják meg egymást.

„Mivel a fiam túl van a víruson, így ő és a családja velünk lesznek szenteste. Nekünk a tradíció és a vallás miatt is nagyon fontos ez az ünnep, mindig nagyon készülünk. Bár idén nem mindenkivel, de az unokákkal legalább együtt lehetünk. Nincs ahhoz fogható érzés, mint amikor az unokám odabújik hozzám, megpuszil, megölel és mindezt magától teszi, mert annyira szeret. Nagyszülőkként számunkra ez az ajándék idén és minden karácsonykor, így a vírus ellenére is nagyon boldogok vagyunk. A rokonság többi tagjával telefonon, videóhívással ünnepelünk majd. A technikának köszönhetően könnyebb áthidalni a hiányérzetet és közelebb érezhetjük magunkhoz a szeretteinket” – mondta a zenész, akinek felesége minden karácsonykor a kedvébe jár és elkészíti a kedvenc ételét. Ez idén sem maradhat el...

„Nagy lakomákat szoktunk csapni ünnepekkor, meglátogatjuk egymást és mindenki visz valami finomságot a családi asztalra. Idén nem visszük túlzásba, de Margó a kedvemért székelykáposztát készít, amit gyerekkoromban az anyukám is minden karácsonykor az ünnepi asztalra tett” – mesélte lelkesen Bódi Guszti.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?